Mida arvate selles 156 st

ar2r/33 wrote:No ainuke arvamus on et täitsa vanametalli hinnaga ta on... :icon_shocked:
Jah imelik,et inimesed muudkui väidavad,et auto on korras ja raha ruttu vaja.Ütleksid nad selle ausalt välja mis viga on siis ju ei tekigi rahval kahtlusi ja saaks teha remondikalkulatsiooni.No muidugi pärast ostu saab ka kalkuleerida,aga siis tuleb kogu kupatus rohkem üllatusena.

rauli228 wrote:
ar2r/33 wrote:No ainuke arvamus on et täitsa vanametalli hinnaga ta on... :icon_shocked:
Jah imelik,et inimesed muudkui väidavad,et auto on korras ja raha ruttu vaja.Ütleksid nad selle ausalt välja mis viga on siis ju ei tekigi rahval kahtlusi ja saaks teha remondikalkulatsiooni.No muidugi pärast ostu saab ka kalkuleerida,aga siis tuleb kogu kupatus rohkem üllatusena.
Midagi seal kindlasti on, sest hind on lausa 1993a opeli oma :) Alfa ei ole kõige likviidsem aga mitte sellisel määral et saab korraliku 2000a autot 1000euriga :naughty:

Jah kunagi ammu olin alfa 155 omanik.Oli teine üpris heas korras ja hoitud.Siis aga tuli aeg kus tahtsin 156 ja müüsin oma 155 imeodavalt see oli 17000 eeku aasta oli 2006.Sain oma 156 kätte 70000 eeku millega sain sõita ca paar kuud ja mootor kokku jooksis.Juhtus see peale õlivahetust ja kui lammutati laiali siis tuli välja,et mootorit oli ikka nii saaled kui muu jama lausa hõbepaberiga remonditud.Ime,et paar kuud vastu pidaski.Siis kui ostsin oli ka jutt,et kõik korras jne.Isegi mootor töötas vaikselt vast keemia mõjude tõttu ei tea.Igatahes paar aastat hiljem sain omale gtv.Millega ka rahul siiani olen.156 vaja naisukesele.Meie riigis peaks olema seadus tehtud mis karistab inimesi kes s...a müüvad ja luiskavad nii,et toss taga.

:icon_hi:

ma kirjutasin Sulle vist ka Auto24-s :icon_wave:

ja point on jätkuvalt sama - kui testid jms edukalt tehtud saad, siis võibolla ongi hea diil :roll:

kuigi praeguseks on kontaktandmed kuulutusest ajutiselt eemaldatud :icon_shifty: go figure
Tegelikult ma olen normaalne....

Äri käib nii mis mühin. Nüüd müüb samat pilli uus nägu ja muidugi hind mehemoodi kasvanud. Tegelikult hea, et ei solgi turgu. Mis puutub nendesse kes auto üles kiidavad ja tegelikult saasta müüvad siis odav hind tõesti peibutab. Ise olen järjest kolme autoga miini jooksnud, aga mina saan seda lubada kuna osad soodsalt käes. Mida peab aga tegema inimene kes ostab juppe viimase raha eest ? Lõpuks lööb käega ja loobub. Ise kirun ennast, et lõuad paigal ei püsi. Kõik vead peab kliendile alati ette laterdama ja inimene oma rumaluses lähebki teise juurde kes oma saasta taevani kiidab. Igal juhul edu otsingutel.

Eks see jutt ole nii ja naa. Ise müün oma Lancia Kappat, mis on samuti hea ja odava hinnaga. Viga ongi ainult välimuses ja seetõttu olen hinna ka alla lasknud. Hooldused on korrapäraselt teostatud, kuid huvi pole siiani kordagi tuntud. Seoses auto vanusega leidub ka muid pisemaid vigu, kuid mootor ja veermik on korras.
Kõik oleneb ostjast ikkagist. Ma võin ju kogu 11 a. auto ajaloo ära rääkida ja inimene kergitab kaabut ja lahkub, kuid osad jäävad, vaatavad ja mõtlisklevad.
Müüjaid on erinevaid ja ostjaid on erinevaid. Enne ostu kindlalt ikkagi kontrollida, kui võimalus on.

Jälle siis foorumis.Nüüdseks on see alfa kaks päeva enne soodusaja lõppu saanud hinnalisa.Enne oli 1099 ja täishind 1500 siis nüüd soodus 1490 ja täishind 1900.Ma pole kindel,aga tundub,et see on seesama auto mis kunagi talvel veel müügis ka oli pildid olid siis teised.Küsisin müüjalt pilte mootorist,rihmavahetuse aega ja vin koodi mitu päeva tagasi.Pole saanud veel.

Jah risto5.Tegelikult on sul õigus jah ega on inimesi ka kes ausalt räägivad auto loo põhjlikult ära ja müüvad odavalt sest raha vaja jne.Samas kui müüd autot ja muudad pidevalt andmeid näit saksast alles toodud ja roolivõimu pump koos voolikutega vahetatud ja puksid sillas vahetatud seda teksti pole enam.Hind on ka muutunud kõrgemaks nagu enne kirjas mainisin.No üks pisidetail veel auto oli enne 2000a,nüüd 12.1999.

To Jan1.Jan1 tegelikult ei pea kõik ostjale ette laterdama.Isegi müünud nii,et mõne asja jätnud mainimatta,aga need on olnud pisivead nt rooste kusagil või mingi lisa ei tööta.Tehnilise poole pealt mootor ja sillad olen ikka ausalt õelnud.Isegi siis kui sillas on olnud jube kolks juba sees oli klient nõus ostma kuna muu kupatus oli ikka korras mis korras.Küsimuse all olevast 156st loobun sest nüüd otsin ikka jälle head 155.Kaks tükki müügis.Ühte ei taha sest tean kes müüb ja teist pole jõudnud vaatama minna.

Täna oli jälle huvitav juhtum inimeste rumalusest. Helistas üks remondimees Otepäält ja küsis 156 tiiba, et ühed noored poisid olid ostnud 1200-ga sellise pilli. Kohe välgatas, et üks tumesinine oli ühe naisterahva poolt müügis. Autol esitiivad läbi roostetanud, karbid samasugused, tagumine link katki ja tulepesurid puudu. Eks see ole veel algus. Kummaline on aga see, et minu oma oli 200- ainult kallim,ilma roosteta, hea varustusega ja inimene võttis auto mille roosteparandus ainuüksi lähab juba min. 250- maksma. Peab vist kah alghinna sinna 2000 kanti tõstma ja siis kõvat alet tegema.

Tartus ka üks 1999.a 156 pakkuda. Auto on keskmises sesiukorras. Eelmine aasta vahetatud kõik jupid, mis oli vaja vahetada, kuid see aasta tuleb kindlasti teha õlivahetus ja konditsioneeri täitmine. Lisaks koliseb midagi parema ratta juures. Autol on paar iluviga, pagasniku peal on üks kriim ja paremal küljel samuti. Hinnaks soovin 1700€. Kel huvi ja rohkem küsimusi võib minuga ühendust võtta Trintsu1@hotmail.com või 5050675, Triin