AUTO TEEMALINE suvaline PLÄMA vol 4 !
#122:icon_shocked:
see on ikka veel elus ja nüüd juba siia veetud :icon_shocked:
minu lemmik on ikkagi scuderia del portello kleeps seal ees- juba siis, kui seda esimest korda nägin (vist oli autoscout.it) jäi see koll hirmsasti kripeldama
muidu kohti, kus seda kleepsu võib näha on näiteks:
jne jne jne
see on ikka veel elus ja nüüd juba siia veetud :icon_shocked:
minu lemmik on ikkagi scuderia del portello kleeps seal ees- juba siis, kui seda esimest korda nägin (vist oli autoscout.it) jäi see koll hirmsasti kripeldama
muidu kohti, kus seda kleepsu võib näha on näiteks:

Tegelikult ma olen normaalne....
#123Minu 155 jälle 650...ts wrote:![]()
praegu vaatasin Auto 24-st, et mu 164 on väärt pooltuhat raha...
Õnneks muidugi on hetkel veel remondieelarve väiksem
http://www.auto24.ee/used/993959
Ehkki, mis kuradi paak sinna alla on pandud, et ta 55 L on? Mul on täpselt samal autol 63...
Ja see sinine 156 on ju cool. Sitaks. Aga selgitage mulle palun, kuidas punane sisu sinise auto sisse sobib.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#124Sobib väga hästi, juzakalwe wrote: Aga selgitage mulle palun, kuidas punane sisu sinise auto sisse sobib.

#125Minu meelest mitte...spark wrote:Sobib väga hästi, ju
Kui see sinine oleks portsu tumedam, siis ehk.
Maitse asi ilmselt.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#126ts wrote:![]()
praegu vaatasin Auto 24-st, et mu 164 on väärt pooltuhat raha...
Õnneks muidugi on hetkel veel remondieelarve väiksem
Usu või mitte aga võimatu müüa isegi selle hinnaga. Praktiliselt null huvilist :duh:
doonoriks jätta ka kuram liiga korralik.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
#127Sama siin. Kui turbod on mobiles poolteist t. siis meil ei müü isegi pool sellest ja kuhu neid juppe ikka panna.
#128Ma vahepeal mõtlesin, et sõidan aastakesega praeguse 166-ga ja siis vahetan ümber facelift variandi vastu aga praeguseid hindasi vaadates ei plaani küll müüki enam paisata. Pidevalt tõusev kütusehind tõmbab niigi väikest potensiaalsete ostjate ringi väiksemaks.
#129Sel talvel sai kõiksugu anomaaliatest lõpuks hing täis ja haudusin ka plaani oma 164 müüki lükata kuni veel enamvähem rahuldavalt ringi veereb. Järgnes väike turu-uuring ja... tühja kah 
Võileivahinna eest ka hale ära anda.
Tõsi. Mootor tsut hõre juba, kerel kriipse-kraapse omajagu, üht tagumist koiba lohistab järgi, sest laager läbi, veidi aega tagasi pistis roolivõim undama ja esisilda kah miski klobin siginenud.
Aga pesen kevadisest saastast puhtaks ja vaatan otsa... :icon_wtf: Ära ei anna ja magama ka ei pane.
Eks mõistuse piires silub hädasid ja nii peiedeni.
PS - hiljaaegu tankimas olin ja seda hüpnotiseerivat minu-kahjuks-numbrimängu tankurilt passisin, tuli meelde, et selsinasel massinal ju gaasiseade :duh: Lasen gaasifirmal väikse arstliku kontrolli teha ja, kui süsteem veel kärab, siis hakkab see pensionär-alfa ballooniga ringi rändama.

Võileivahinna eest ka hale ära anda.
Tõsi. Mootor tsut hõre juba, kerel kriipse-kraapse omajagu, üht tagumist koiba lohistab järgi, sest laager läbi, veidi aega tagasi pistis roolivõim undama ja esisilda kah miski klobin siginenud.
Aga pesen kevadisest saastast puhtaks ja vaatan otsa... :icon_wtf: Ära ei anna ja magama ka ei pane.
Eks mõistuse piires silub hädasid ja nii peiedeni.
PS - hiljaaegu tankimas olin ja seda hüpnotiseerivat minu-kahjuks-numbrimängu tankurilt passisin, tuli meelde, et selsinasel massinal ju gaasiseade :duh: Lasen gaasifirmal väikse arstliku kontrolli teha ja, kui süsteem veel kärab, siis hakkab see pensionär-alfa ballooniga ringi rändama.
#130ole ettevaatlik- ole väga ettevaatlik-> pikas perspektiivis ei ole gaas sellele mootorile teps mitte kasulik
(tegelikult tasuks esmalt üle vaadata, mis seisus klapipesad hetkel on- ma arvan, et just gaasi pärast on ka mootor hõre)
Probleem nimelt tekib sellega, et kui bensiin veel natuke jahutab/niisutab, siis gaas seda teha ei suuda-> seega võib juhtuda, et mootor läheb kiirelt veel hõredamaks ja hakkab "korralikult" lonkama
see omakorda võib viia olukorrani, kus saad pisikese tagasilöögi sisselaskese NING siis võib tekkida "pisike" detonatsiooniprobleem, mis heal juhul veel sisselaske ühte tükki jätab.
ja seda, et väga paljud autod sõidavad gaasiga ei tasuks argumendina arvestusse võtta, kuna enamik autosid ei kasuta twin spark süsteemi ning ei oma ka alumiiniumist pead ... ja mis seal salata enamiku mootoritega ka kuskil 100 tuhande läbides klapipesad õhtal on

Probleem nimelt tekib sellega, et kui bensiin veel natuke jahutab/niisutab, siis gaas seda teha ei suuda-> seega võib juhtuda, et mootor läheb kiirelt veel hõredamaks ja hakkab "korralikult" lonkama

ja seda, et väga paljud autod sõidavad gaasiga ei tasuks argumendina arvestusse võtta, kuna enamik autosid ei kasuta twin spark süsteemi ning ei oma ka alumiiniumist pead ... ja mis seal salata enamiku mootoritega ka kuskil 100 tuhande läbides klapipesad õhtal on

Tegelikult ma olen normaalne....
#131See keeras algselt entusiasmilt tuure maha
Uurin alustuseks gaasisüsteemi seisukorra üle, siis mõtiskleb edasi.
Karmaringid on eri kiireks läinud. Korra jõudsin siin auto hädade üle pirtsuda ja kohe karistati ära. Päeval lambist üks esirehv löss just siis kui aja peale minek :icon_problem:
Üht kiiret suve-eelset rändu planeerides lappasin netis näpunäiteid Alfade rentimise kohta Itaalias.
Jagan laiemale publikule ka üht leitud alfaromanssi:
http://www.mail-archive.com/alfa@digest ... 03319.html
Karmaringid on eri kiireks läinud. Korra jõudsin siin auto hädade üle pirtsuda ja kohe karistati ära. Päeval lambist üks esirehv löss just siis kui aja peale minek :icon_problem:
Üht kiiret suve-eelset rändu planeerides lappasin netis näpunäiteid Alfade rentimise kohta Itaalias.
Jagan laiemale publikule ka üht leitud alfaromanssi:
http://www.mail-archive.com/alfa@digest ... 03319.html
#132Tuleb vist teine Top Gear ajakiri ka nüüd osta, sest juttu on seal Leslie ilusast punasest :icon_thumbup:
#133nagu kaks tilka vett: Alfa orig. velg <-> Volvo orig. velg

ok, võib olla mitte päris, aga piisav, et esmakordsel nägemisel Volvot pikemalt silmitseda.

#134Heheh, vaatan praegu kanal12 pealt Komissar Rexi mingit vana osa, kus mäletatavasti Moser sõidab 155Q4-ga. Mingi tüdruk puges just selle pagassi nii, et tõmbas lihtsalt luugi lahti, heli oli selline, nagu oleks numbrimärgi kohal nupp olnud. Teatavasti 155-l käib pagass lahti ainult Alfa märgi tagant võtmega või kindalaekast. Mis teha, kui script nõuab...
Mina mäletan, et 155 hakkaski mulle kunagi meeldima selle pärast, et see nägi Komissar Rexis nii äge välja.
Ahjaa, tänases osas tal turbo vilistab päris valjult. Mootori häält nagu ei kuulegi, ainult vilinat.
Mina mäletan, et 155 hakkaski mulle kunagi meeldima selle pärast, et see nägi Komissar Rexis nii äge välja.
Ahjaa, tänases osas tal turbo vilistab päris valjult. Mootori häält nagu ei kuulegi, ainult vilinat.
#135Täna vihastasin end seaks ühe kuldse AR145 järel sõites Pärnus.
Umerdas ees, jõudsime Tlna ja Rääma risti, teeme vasak pööret, no ei saa ta rohelisega minema. Ok, lõpuks startis, siis sõitis vana silla poole kahes reas korraga, ja enne silda tahtis veel minna sillapiiretesse. Ja seda kõike vast esimese-teise käigu kiirusega. Sillalt veeeniiiiiiiiis üle ja äkki nägin põhjust. Auto peeglist vaatas vastu koer!
Palju õnne! Sõita linnas tipptunnil autoga, koer süles...
Meil oli kord varustaja, aastat 10 tagasi. Mina temaga eriti sõita ei julgenud.
Buss, manuaal. Sõitis, tegi suitsu, rääkis telefoniga ja kirjutas märkmikusse, mis oli põlvedel. Ja seda linnas, kus vaja suunda näidata (näitas), vaja käike vahetada. Suht kole oli vaadata, küll kukkus tuhk pükstele jne.
Inimene harjub vist kõigega, õpib vajadusel kõik selgeks-
Umerdas ees, jõudsime Tlna ja Rääma risti, teeme vasak pööret, no ei saa ta rohelisega minema. Ok, lõpuks startis, siis sõitis vana silla poole kahes reas korraga, ja enne silda tahtis veel minna sillapiiretesse. Ja seda kõike vast esimese-teise käigu kiirusega. Sillalt veeeniiiiiiiiis üle ja äkki nägin põhjust. Auto peeglist vaatas vastu koer!
Palju õnne! Sõita linnas tipptunnil autoga, koer süles...
Meil oli kord varustaja, aastat 10 tagasi. Mina temaga eriti sõita ei julgenud.
Buss, manuaal. Sõitis, tegi suitsu, rääkis telefoniga ja kirjutas märkmikusse, mis oli põlvedel. Ja seda linnas, kus vaja suunda näidata (näitas), vaja käike vahetada. Suht kole oli vaadata, küll kukkus tuhk pükstele jne.
Inimene harjub vist kõigega, õpib vajadusel kõik selgeks-
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar