AUTO TEEMALINE suvaline PLÄMA vol 4 !
#137janar_t wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Cdhs#t=24s

Tegelikult ma olen normaalne....
#138Ricerid on oma ülepakutuses väga lahedad.
Kui tekib küsimus, et miks nende autodega nii tehtud on, siis lihtne vastus oleks, et miks ka mitte.
Kui tekib küsimus, et miks nende autodega nii tehtud on, siis lihtne vastus oleks, et miks ka mitte.
#142Huvitav, kas nad lihtsalt ripuvad rihmapidi tooli küljes?
#143Möned ajad tagasi sai ühe jaapani huvilisega juttu puhutud. Sealt selgus et japsidel on kombeks vötta euroopa asjad ja siis need ulmeliselt üle paisutada. Sai ka sellistest autodest juttu puhutud, selgus et ei ole just köige "lahjemad" elukad.
Küsida vöib köike, vastuseid ei saa millegile.
#144Kõik avokaadosi ostma
http://www.youtube.com/watch?v=Cy_WF5Ie ... ure=relmfu
Väga lahedad saated neil :icon_thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=Cy_WF5Ie ... ure=relmfu
Väga lahedad saated neil :icon_thumbup:
#145Kiirustage, seltsimehed unetud... http://www.auto24.ee/used/1013563
Läbisõit 1400 km, mootor pole veel korralikult sissegi sõidetud
Läbisõit 1400 km, mootor pole veel korralikult sissegi sõidetud
#146Hind on küll soodne, sest mujal müüakse sellise läbisõiduga masinaid alates kuskil 2.5 mln vanas rahas :icon_thumbup:
#147-Audioaparatuur
esmane kujutluspilt tekib selliste 90ste Radiotehnika kõlarite ja hõbedase võimendiga pagasiruumis...
esmane kujutluspilt tekib selliste 90ste Radiotehnika kõlarite ja hõbedase võimendiga pagasiruumis...

#148http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=64312333
:icon_shocked:
nüüd ma siis tean- sirgel teel, hea nähtavuse korral on mind igal suvel jälitanud surm... küll on hea, et selle pärast enam muretsema ei pea
ja küll on hea, et ka edaspidi teevad kõik sellistel lõikudel 85-ga sõitvast veoautost möödasõite 90km/h :icon_thumbup: see teeb kohe liikluse palju rahulikumaks
TEGELIKULT muidugi võiksid kodanikud selle asemel ära otsustada, kas kiirusepiirangud on spidomeetri või tegeliku kiiruse järgi seatud :icon_angel: jube raske on hoida suvel sirge teega spidomeetri osutit asendis, mis näitab 94,38km/h (kui veel näitab- ma pole tükk aega sattunud kiirustabloo juurde, mis oleks 90-ne alas, et saada kätte tegelikku spidoviga)
Aga noh- mis seal ikka, kui siseharjunud mõõteviga ära kaotatakse, siis saab ju alati kiiruskaamerast õige liikumiskiiruse koju kätte
:icon_censored: @ kiiruse alandamine 5km/h vähendab liiklussurmade arvu 30%
krrt- teeks siis suvise piirangu 80 peale... oleks liikluses juba iive olemas
Ah ... mis seal ikka- vait olla ja mitte mõelda... patrullidel ju kütuseraha enam pole, seega kuskilt tuleb seda teenida
:icon_shocked:
nüüd ma siis tean- sirgel teel, hea nähtavuse korral on mind igal suvel jälitanud surm... küll on hea, et selle pärast enam muretsema ei pea

ja küll on hea, et ka edaspidi teevad kõik sellistel lõikudel 85-ga sõitvast veoautost möödasõite 90km/h :icon_thumbup: see teeb kohe liikluse palju rahulikumaks
TEGELIKULT muidugi võiksid kodanikud selle asemel ära otsustada, kas kiirusepiirangud on spidomeetri või tegeliku kiiruse järgi seatud :icon_angel: jube raske on hoida suvel sirge teega spidomeetri osutit asendis, mis näitab 94,38km/h (kui veel näitab- ma pole tükk aega sattunud kiirustabloo juurde, mis oleks 90-ne alas, et saada kätte tegelikku spidoviga)
Aga noh- mis seal ikka, kui siseharjunud mõõteviga ära kaotatakse, siis saab ju alati kiiruskaamerast õige liikumiskiiruse koju kätte
:icon_censored: @ kiiruse alandamine 5km/h vähendab liiklussurmade arvu 30%
krrt- teeks siis suvise piirangu 80 peale... oleks liikluses juba iive olemas

Ah ... mis seal ikka- vait olla ja mitte mõelda... patrullidel ju kütuseraha enam pole, seega kuskilt tuleb seda teenida

Tegelikult ma olen normaalne....
#150Bläh.. Kurat... Pea plahvatas sellise seisukoha peale. Jääb tõesti mulje, et mingisuguse sellise avalduse taga on AINULT vajadus riigikassasse raha saada :icon_moron:. Eriti hästi teeniks pappi rohelise fooritule vilkumise ära kaotamisega :icon_thumbup:. Vähemalt Tallinnas tundub see plaan juba praegu töötavat - Paldiski mnt, lubatud 70km/h, too jalakäijate foor seal mis-iganes-trollipeatuse juures. Poolteist plõksu rohelisele enne kui kollaseks läheb, lausidiootsus on seal oma rehve kandiliseks pidurdama hakata ja lasta boonuseks mõnel poolslikkidega taganttulijal oma auto veel puruks sõita. Loomulikult lasen sealt sellises olukorras alati kollasega läbi. Aga trahvitakse seal selle eest. Patrullis olevad härrased ütlevad küll, et oleksid ise täpselt sama teinud, aga käsk on selline :duh:
Kurat, see fakin liikluskomisjon võiks parem turvavööde kasutamise, roolijoodikute ja üldise liikluskultuuri parandamisega tegeleda kui sellega, et raisata õhku ideede peale, et kiiruse vähendamisega 10 km/h-s võrra suureneb täis peaga lahti oleva turvavööga sõites ellujäämisprotsent X ühiku võrra. Eesti riigi kõige suuremaks hädaks on probleemi põhjuste lahendamise asemel ALATI AINULT tagajärgede lappimine ja oma töö tegemise asemel töö säilitamisega tegelemine. Edu sellega. Peaks kah siit ehk jalga laskma
Kurat, see fakin liikluskomisjon võiks parem turvavööde kasutamise, roolijoodikute ja üldise liikluskultuuri parandamisega tegeleda kui sellega, et raisata õhku ideede peale, et kiiruse vähendamisega 10 km/h-s võrra suureneb täis peaga lahti oleva turvavööga sõites ellujäämisprotsent X ühiku võrra. Eesti riigi kõige suuremaks hädaks on probleemi põhjuste lahendamise asemel ALATI AINULT tagajärgede lappimine ja oma töö tegemise asemel töö säilitamisega tegelemine. Edu sellega. Peaks kah siit ehk jalga laskma