probleem salongi puhuritega, alfa 156

Ma ei saagi aru miks neile see ette jäi,kui remondis käis rihma vahetusel.Kliima lasti ka tühjaks kui rihma vahetati,kuigi seda poleks küll puutuda vaja olnud. Soojenduse sain tagasi kaitsmete välja võtmisel ja tagasi panekul,aga õhuavadest puhub väga vaevaliselt nii sooja kui jahedat,kuigi ventikas töötab nii nagu peab.

Nemad tahtsid salongi radikat läbi pesta,siis oleks mul see ka ribadeks veel.

kui kliima tühjaks lasti, siis võibolla mämmerdati ka klaasialuse plastikuga

Võta kojameeste alune platik maha ja kontrolli filtri kanti jääv osa üle (kui üritati ka radikate kallale minna, siis kes teab, mis sealt vastu vaatab)
juhend siin:
https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata ... KzRLLw.pdf

Kui ma ei eksi, siis on filtri allservas ventikas ise-> kui nüüd mingit mäsa sinna peale sattunud on, siis võib olla kogu ülejäänud süsteem ilusti sellest umbes. Seal all oli vist ka lisaklapp (no ei mäleta enam)
Tegelikult ma olen normaalne....

tere jälle,võtsin selle plastiku lahti ja seal pole mingit filtrit,pole kohtagi et seal oleks kunagi olnud.
Selline ristküliku moodi ava on ja seal ees on võrk ja otse alla vaadates paistab salongi ventikas.
Ma ei saa aru kus sellel filter on. täis müstika,juhe jumala koos juba.

Filter peaks olema tõenäoliselt selle plastikust resti peal- muidugi kui altpoolt midagi muud huvitavat ei paista (klapp kinni jms), siis kontrolli üle, et ka vent ise tiirutaks nii nagu peab ning, et nupud ka klappi liigutaks (see peaks olema sise/välisõhu klapp seal)

Vent töötab ilusti ja see klapp ka, paned sise õhu peale siis sulgeb ilusti.Aga armatuuri avadest ei puhu ilusti,
nagu oleks kuskil veel mingi klapp mis on kinni.

Arvan et eelmine omanik on siis selle filtri kasti maha võtnud sealt,sest niisama lahtiselt see filter ka ju seal peal ei saa olla.

Filtri´l kasti ei olegi- üleval on see kummiservadega plastlulla ja all rest

salongi poolel ei saa seal just palju asju olla kui igalt poolt on oluliselt õrnem tuuleke 4 astme peal, siis on probleem kas selles, et midagi on kohe ventika taguse toru taga kinni (ei mäleta kahjuks, kas sinna sai nii ilusti ligi, kui nii mõnelgi teisel Alfal) või siis on plast kuskilt serva pealt niipalju katki, et uhab tühja

kas õhu suunamine üles/alla toimib?

Selge kasti kohalt,siis on eelmine omanik selle filtri lihtsalt ära võtnud ja uut pole pannud.

Selle displei peal igaljuhul näitab et muudab,esi klaasile,esi klaasile ja alla,jalgadele ja otse.

Aga puhumis kiirus põhja keerates erilist erinevust ei ole avadest.

Eemalda armatuuri küljes olev keskmine vent suunaja, sealt paisatab klapp, kontrolli liikumist. Endal jäi kinni kui makijuhtmed surusid plastiku kokku, peale seda ei hakkanud ennast liigutama enne kui akuklemm maha ja süüde sisse ilma käivitamata pooleks minutiks. Kliima peaks nii kalibreerima ennast.
159 2.4 JTDm:
Image