M: Alfa Romeo GTV, 1999a

#1
1. Alfa Romeo GTV
2. Kupee
3. Punane
4. 1999
5. 5k manuaal
6. 1.8 TS

Viimaste punktide kohta paneksin vabavärsis teksti. Panen müüki, kuna endal pole lihtsalt ressurssi ja aega ja kohta (nõmedad vabandused jah), et masinat eeskujulikku korda saada. Kuna igapäevaselt on vaja autogaliikuda, siis ei saa kusagile seisma ka jätta, et tasapisi nokitseda.
Mingisugust kindlat hinda ei julgeks nagu öelda, võiks jätta konkreetse huvi korral läbirääkimiseks (ideega, et võtan 100€ kohe ära pole mõtet välja tulla).
Teha oleks vaja keretöid (masin on kunagi ülevärvitud, aga suhteliselt lohakalt, katuselt koorub värvi, kaasreisija ukselt koorub lakki natukene, esistange pole otse ees).
Mootor töötab. Küttekulu on norm (linnas saan 10l/100km kohta), käima läheb iga ilmaga (-30külm polnud probleemiks). Õli võtab kõvasti. Samas on Pilotis uuritud seda muret - kat. oli puhas, tagant ei tossanud, kompressioon oli ka korras. Käidi välja idee, et mootor hõre seest. Külmalt on kuulda ka variaatori häält.
Veermikus on viimasel ajal hakanud üks pidur ees aegajalt vilistama ja esimesed õõtsad häält tegema. Tagasild on peale powerfleximist ilusti vait ja lõtkuvaba olnud. Taha sai ka uued amordid pandud aasta tagasi vist.
Sobiks mõnele GTV omanikule, kes tahaks omale näiteks doonormasinat või kellelegi, kel tahtmist ja võimalust ise nokkida ta kallal.
Igasugused tehtud tööd ja arved on hetkel teises kohas, üritan võimalikult kiiresti ära tuua. Siis saab parema ülevaate, mis tehtud.
Hetkel näitab odomeeter läbisõitu ~120000km, minu käe all on masin läbinud ~40000km. Eestis olen esimene omanik, ilmselgelt on eelnevalt keritud.

Kontaktid-
tel: 55-639-989
e-mail: erik punkt varik at mail punkt ee
Asukoht Tallinn, võib ka siia sõnumi visata, kui huvi.

M: Alfa Romeo GTV, 1999a

#2
Anyone? Emexisse viia pole mõtet, kuna masin suuremalt jaolt plastik :D.
Auto24 pole ka pannud, loodan siit et keegi ta ikka elule turgutab.
cron