M: Alfa Romeo 159 SW, 2006a MÜÜDUD!

Nii, olles nüüd esimestest nutuhoogudest üle saanud, annan teada, et müün taaskord oma Alfa maha. Kahjuks ei ole põhjuseks uue Alfa soetus. Õnneks ei ole põhjuseks ka mingi rike või tõrge. Pigem tingib selle võika teo soov koolitee taaskord jalge alla võtta ja kahjuks nõuab see ressurssi nagu leiba... ja kui lähisugulastel seisab üks auto lihtsalt jõude, siis... ohjah, täiskasvanu elu imeb vilinal :) ... ratsionaalsed otsused ja muu selline soga. Igatahes...

Palju infot auto kohta siin (ja pilte): http://forum.4x4.ee/alfa-romeo/phpBB3/v ... f=3&t=5188

Korrale vastav info siis siia ka:
Image
Alfa Romeo 159 SW (universaal rahvakeeli), 2.4 jtdm (147 kw ehk 200 hj diisel, olgem ausad, puudu nüüd küll ei tule), must (nagu öö), 2006 (vintage), automaatkäigukast, ls: 173000

Varustus (rikkalik): Nahksisu, elektriga istmed, BOSE helisüsteem (mängib mälupulgalt, telefoniga saab rääkida läbi bluetoothi, niuts! kui hea!), kahetsooniline kliima, kiirushoidja jne jne... No KÕIK vajalik on olemas. Ma ei hakka üles loetlema roolivõime ja ABS'e, onju.

Kerge TI look ehk küljelaiend jms. Väga tüüne.

OLULINE: Korraliku mustriga suverehv 18" ti replika valuvelgedel + korraliku mustriga 17" talverehv valuvelgedel.

Infot: Autol ei ole hetkel ühtegi mainimistväärivat viga. U. 3 aastat ulatub ajalugu tagasi Pilot Motorsisse. Enne seda Prantsusmaalt. Pilotis tehtud aasta tagasi täielik kordategu (pihustid jms). Mina olen vahetanud ära ühe esimese rattalaagri ning teinud tublisti hooldusi. Minupärast võib tösine huviline selle lasta uuesti (oma kuludega) Pilotis või mujal üle koputada. Tean, et esimene piduriring tahaks vahetus.

Autot on hästi hoitud. Aga samas on tegu 173000 km läbinud autoga, seega kindlasti ei hakka iga kriimu või kivitäkke pärast ma küll hinda langetama. Kes tahab uueväärset autot, siis palun, ma usun, et Pilot kindlasti kuskilt Itaalia laost leiab teile mõne :)

Paremal tagatiival on natuke silmapaistvam kriibe (oli juba ostes), mille osavam rahvas tõenäoliselt poleeriks välja, ma pole jõudnud.

Üldiselt ma julgen autot nimetada täielikuks kompuks ja vastavalt sellel ka hinda küsida. Muidugi on auto24's ka odavamaid, aga see iseenesest mind väga ei huvita :).

Ja selle kõige lõpuks siis selline number nagu 9500 EUR.

Kontakt: 5158883, starfild@gmail.com
Last edited by starfild on 20 Mar 2013, 13:48, edited 4 times in total.

Noh, arvestades oma seniseid kogemusi automüügiga ja kummalist soovi autot mitte tasuta ära anda, siis ma arvan, et see uue peremehe leidmine saab ikka väga pikk protsess olema (156't müüsin vist 8 kuud äkki...)

Ma ise mõtlesin ka mingi hetk oma 159 vaikselt müüki panna.
Ka ei taha tasuta ära anda kuidagi sest vajadust ei ole otseselt ja tegelikult on ikka sigahea auto ja päris niisama ei kavatse loobuda.
Hing ihkab Brera järgi lihtsalt. Aga vb panen lähinädalatel sulle seltsiks kuulutuse :) samal ajal ostetud-samal ajal müüki ka :P
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Tänan! Muutsin linki, miskipärast tahtis ta hirmsasti sinna ühte tühikut vahele jätta...

Käi-käi... ühe korra käid, hakkab meeldima, jäädki käima, ostadki ära.. (niimoodi ühele mu tuttavale naisterahvale lähenes ühistranspordis üks hulluke "tule külla mulle, ühekorra tuled, hakkab meeldima, jäädki käima..."

pilti võib ikka vaadata ja kui väga suur himu tuleb, siis sisenda omale, et Brera on oluliselt parem pereauto - lapsed ei mahu tagaistmele lärmama ja nätsu määrima. :) Aga väga tahaks ikka ära näha, ei, ei julge veel tulla.
Image
Image

Ausus ennekõike: hind langes natuke, sest mulle meenus, et 180K peal küsib see auto natuke raha. Oleneb, kes ja kus teeb. Mina arvestasin Piloti hindadega. Kes ise viitsib pusida või on isal töökoda, saab vast odavamalt.

Rihmavahetusest siis jutt.

Tuleb tunnistada, et ei ole erilist tormi ostjate poolt :) .

1 kõne, mis viis proovisõiduni, mis viis eitava vastuseni, sest pidas vedrustust ikka liiga sportlikuks. And säts it.

No kurat, ma ütlen. 8990.-?