155 2.5 v6

:lol: Niisiis esimene mats on käes 1 ja 2 teine käik kadusid . Juhtus siis see esimeste tugevamate külmadega ..pannes auto hommikul sooja ja õuest tagurdades nägin pisikest õli ollust lumel ,ei pöörand sellele eriti tähelepanu aga mõne ajapärast hakkas sidur libisema ja egal läinki kaua kui oligi väike üllatus paar käiku on lännu :shock: Hakkab vist loojakarja asi minema :cry: 155 2.5 v6 manual
Last edited by kasakas on 01 Mar 2007, 18:22, edited 2 times in total.

155 2.5 v6

AR 155 2,5 V6 (12V) manuaal eeldatavasti :roll:

käikude kadumine+libisemine viitab nagu jah simmerile (teoretiseerides omast hilisest kogemusest-> tuulutus kinni, surve sees ja natuke väsinud simmer= hea et veel niigi läks :lol: )

igaks juhuks vaataks lihtsamad asjad üle, näiteks: kas kõik hoovad - nii käigu kui ka siduri oma liiguvad piisavalt jms
Tegelikult ma olen normaalne....

155 2.5 v6

:? Kurb aga täna sai siis selle isendi teekond ka läbi . Käis siis mõnus pauk täna ja õli on tee täis, arvatavasti käikugast lendas ribadeks ku kellegil on sellele uut käimat pakkuda olen käsi :cry:

155 2.5 v6

vaata mareate suunas. 2.0 alfaa ja 1.8 marea kast on samad. Vanematel jagati platvormi ntx tipoga jms.

Itaalastel pole õnneks käimakaid eriti palju :)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

155 2.5 v6

K.Kotkas wrote:vaata mareate suunas. 2.0 alfaa ja 1.8 marea kast on samad. Vanematel jagati platvormi ntx tipoga jms.

Itaalastel pole õnneks käimakaid eriti palju :)
Aga kas äkki Alfa 155 2.5 TD käimar istub ka minu 2.5 sele bensukale otsa :( 2.5 tisla oma oleks mul võtta

155 2.5 v6

Niipalju kiirelt leidsin, et Disla ja V6 kinnitused on küll suts erinevad vist, kuid korpus peaks ise sama olema-> 156 oma ei sobi ilmselt üldse mitte...

Rebi-lõika-kleebi pildike kah
Image

:? Kahjuks rohkem ei suuda abiks olla (v.a. siis see et diisli ning V6 ülekanded on erinevad-> aga jällegi targad asjad ootavad kodus, seega numbriliselt ei suuda öelda hetkel)

155 2.5 v6

Tänan vaatan mis edasi teha annab . Nagu aru saan siis see disla kast ikka ei sobi :( vaatan kakun selle käimari täna maha ex näha siis kui pilbasteks lendas äkki annab sisusid vahetada :? see dislas sisu ju peaks istuma kui korpus sama oleks (loomulikult kui mul ikka korpus terveks jäi ) :lol:

155 2.5 v6

Iseeneesest tundub korpus sama olema (ning tõenäoliselt läks kas korpus ise või mõni tihenditest esmalt)

Igatahes paistab, et bolt-on disla kast ei sobi- kuigi kinnitused võivad olla ka muditavad (siiski kindluse mõttes võta enne vana lahti, kes teab, mis sealt ilmneb :roll: )

155 2.5 v6

kasakas wrote::lol: suure tuhnimise peale leitsin eestist 2.5 v6 (seekord bensaka oma) käimaka
8) kes otsib see leiab (või midagi sarnast :lol: )

ja veel :shock: 8) :twisted: allkirja
155 2.0 i TS
lisandumise peale :arrow: edu ja kannatust siis 8)