O: Alfa 164 kere jupid

#1
tere.

nimelt siis reastus poola rekkajuht minu 1994 alfa 164 juhipoolse külje vägagi ebatasaseks.
kannatada on saanud esistange, esitiib, mõlemad uksed, peegel ja ilmselt ka kõikide loetletud datailide tagused alad (kinnitused jne).

iseenesest jäi auto sõidukorda ja kuna poola kindlustusega läheb tohutult aega, siis mõtlesin korra maad uurida, et juhul kui pakkumine "auto mulle - pluss raha" on mingilgi määral seeditav, võib-olla isegi taastaks... või kasutaks täitsa uut kere (jah, tean, et jano ühe sellise just kuubikuks lasi teha, aga siiski).

tundub küll veits mõttetu töö, aga kuramuse 164 hakkas just räigelt meeldima (jälle). tegin uued tungikohad ja puha...

niiet kui on mingeid ideid või soovitusi või pakkumisi... andke aga teada.

tänud.

mags

O: Alfa 164 kere jupid

#2
::itpnt::

stange on mul olemas (pre-FL), tagumine uks kah (hõbedane- kui soovid võid ka teise hõbedase ukse kaasa saada-> saad teha minu kunagise värvilahenduse :mrgreen: )

esimene uks on olemas aga vana kooli oma -polstri ümberehitamine on suht räige töö -> aga üldse mitte võimatu muidugi (siit tükk maha ja sinna auk sisse ja ongi olemas)

sirget juhipoolset esitiiba pole juba aastaid oma valduses näinud :mrgreen:

ah jaa- kui Sul huvi on, siis esiuksele vana kooli polstrit kahjuks kaasa anda pole ja see on ka seest suht tühi (tagumist ust ma ei mäleta pragu)- eelduslikult vajavad kõik detailid natuke kohendamist ja arvatavasti ka värvi :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

O: Alfa 164 kere jupid

#4
::itpnt::

peaKS olema - ainsa alumise plastiku andsin kunagi ammu ühe hõbedase TB peale ära :mrgreen: kui õigesti mäletan, siis oli see kõrvalistujapoolne (juhiuks on kindlasti koos triibulisega ja tagaukse oma peaks kah alles olema... kuskil)

:thinking:

juhiuksel pead igaks juhuks arvestama, et pead terve uksesisemuse ümber lappama

EDIT: praegu hakkasin mõtlema, et mul vist siiski on ka terve musta nahaga polstriring olemas (aga see vist kulub ka endale ära 8) )
Tegelikult ma olen normaalne....
cron