Ohh jumal.
aasta siis oli ... ee ... midagi ta oli. Igatahes jalutasin ma mööda platse ringi ja otsisin endale 4L maarturit nimega cherokee. Rakveres õnnestus siis üks selline leida, ning aotoaias ka välja ajada. Chero taga seisis aga sinine.
Teate, see on nagu teinekord mõne naisterahvaga, et sa tunned sisemuses kohe, et see on see. Sa pead tema saama, tulgu mis tuleb. Ja noh proovisõit... sumps oli katki (nagu alati

) ja need hääled, mis vallandusid, kui ma julmalt surusin jala vastu metalli, nii, et kõik need 150 Hobust, kes olid seal 7 kuud unaruses oodanud, ärkasid ja siis üheskoos, kui kari metsikuid mustange lõikama panid. Mul on elus olnud kaks korda, kus naeratus lausa kistakse näole - See oli üks neist. Ma olin müüdud, enne, kui ma sinna autosse istusin.
Sõitsin sellel ajal ringi toreda alfa sisaraga - Tipo ga, mis neile härradele hästi sissemaksuks sobis, mõned aastad liisingut ja kõik muu on juba ajalugu.
Samas, tõsi ta on, et kui sa temast ei hooli, siis vastab ta samaga. Sa oled kas talle jäägitult pühendunud või siis sa ei ole, ning maksad selle eest. Maksad ja maksad jõhkrat hinda.
Sinist ma pole suutnud murda, kodustada. Ta seisab täpselt sama jäärapäiselt, kui siis. Ma olen pidanud kohanema. Punasega on hetkel eelmäng. saame näha, kuidas see kooselu saab kulgema.
Alfa, see tähendab emotsioone - selgeid, nagu need jooned, mis seda automarki iseloomustavad ja jõulisi kui need, mida see mark meile armastab vastu vahtimist heita justkui solvunud lõunamaa naisterahvas, lihtsalt selleks, et kontrollida, kas sa teda jätkuvalt armastad.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.