O: AR 75 3.0

Kas 2.5 oleksid huvitatud? Ja millisesse hinnavahemikku peaks asi jääma. Mul on üks silmapiiril, mõtlesin küll omale osata aga võibolla pean loobuma, kaalun seda asja veel. Oma silmaga pole veel autot näinud ja täpset hinda ei oska õelda.

Samas tekkis huvi, et kas 2.5 asemele 3.0 panemine oleks väga keeruline ettevõtmine?

andre wrote:Samas tekkis huvi, et kas 2.5 asemele 3.0 panemine oleks väga keeruline ettevõtmine?

eee.... 75 puhul on see väga keeruline :lol: vana mootor maha ja uus peale :wink:

muuseas kas eestis on veel mõni 2,5 QO elus :? :shock:
Tegelikult ma olen normaalne....

andre wrote:Kas 2.5 oleksid huvitatud? Ja millisesse hinnavahemikku peaks asi jääma. Mul on üks silmapiiril, mõtlesin küll omale osata aga võibolla pean loobuma, kaalun seda asja veel. Oma silmaga pole veel autot näinud ja täpset hinda ei oska õelda.

Samas tekkis huvi, et kas 2.5 asemele 3.0 panemine oleks väga keeruline ettevõtmine?

Kas mõtled seda mis Kuressaares on? Ise ka alles avastasin selle

A kas siis 2.5 vahetus 3.0 vastu on valutum kui 1.8 :arrow: 3.0
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

mags wrote:mida sul siis vaja on?
ja miks 3.0?

Eelkõige oleks vaja kardaani, vahemuhve,käigukasti jne.

Plaan 1.8 teha 3.0 iks. Hea mugav oleks kõrvalt kohe vajalike juppe võtta kui doonor olemas.

Soojad ilmad tulekul, mis sel 75 ikka lasta pikalt seista, äkki solvub ka veel :wink:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT