Foorum on Foorum ja Klubi on Klubi aga ehk oleks aeg liita need kaks teemat?
Eesti Alfa Romeo Klubi taaselustada ja varjusurmast äratada, koos sinna juurde kuuluva klubisümboolika, kodulehe, t-särkide, jopede jmt.
kui suure summaga oleksid sina nõus klubi igaaastaselt toetama, eelloetletud ja paljude muude tegevuste kordasaamiseks?
Klubi aastamaks
#2Ma arvan et klubi aastamaksu ei tasuks väga suureks ajad ja üritustele peaks siiski osavõtumaksud alles jääma. Klubi aastamkse peaks olema täpselt nii suur, et see kataks kõik klubi toimimiseks vajalikud kulud ja üritused peaks saama enda kulud osavõtumaksust tasa. Nänni koha pealt nii palju, et seal peaks iga vana kes seda või teist nänni tahab lihtsalt vastava summa klubile annetama ja ongi kõik.
Kui asjad nii lahku lükata siis ma arvan et see summa mis klubi tegevuse alla läheb võib isegi juleglt ületada seda 1500 eek summat. Aga aastamakse ei tohiks minu arust siiski 500 eek ületada.
Kui asjad nii lahku lükata siis ma arvan et see summa mis klubi tegevuse alla läheb võib isegi juleglt ületada seda 1500 eek summat. Aga aastamakse ei tohiks minu arust siiski 500 eek ületada.
Klubi aastamaks
#3ma olen nõus maksma ka 5000 eek aastas, kui selle raha eest mingit vastimet saab.
Hetkel hääletan 500 poolt, sellega saaks klubi endale igast jutte soetada, maksta karikate jms asjade eest ning jooksvaid kulusid ka siluda.
Et ma 4x4.ee -d vean, siis tean, kui raske see raha loovutamine jne asjad on, kuid siiski.
500 on okei, isegi siis, kui selle eest saab 2 korda aastas süüa
maks peaks per auto. (oih
)
Hetkel hääletan 500 poolt, sellega saaks klubi endale igast jutte soetada, maksta karikate jms asjade eest ning jooksvaid kulusid ka siluda.
Et ma 4x4.ee -d vean, siis tean, kui raske see raha loovutamine jne asjad on, kuid siiski.
500 on okei, isegi siis, kui selle eest saab 2 korda aastas süüa

maks peaks per auto. (oih

Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Klubi aastamaks
#4Aastamaks peaks sisaldama endas koduka elushoidmist ja täiendamist, klubilise tegevuse eluspüsimiseks jne. Isegi nänni tellimine on ju kulu, üks asi on see (näiteks) särgi maksumus koos logoga, aga et see logo särgile saaks ja ka klubilistele laiali jagatud. Tähendab ju telefoni kõnesid, cargotamist jne.
Ürituste osavõtutasud peaks ikkagi säilima,st kui teha aind aastamaks, siis oleks korraliku aasta kohta- kiirendus, jää, sprint, bello jne-jne kokku u 3000 eek, aga siis lased masina laiali ja tegelt ei saagi osa võtta, samas aga oled aastamaksu näol juba osavõtutasu ära maksnud.
Olen nõus maksma, AGA panna käima korralik kodukas, klubiline tegevus jne.
Ürituste osavõtutasud peaks ikkagi säilima,st kui teha aind aastamaks, siis oleks korraliku aasta kohta- kiirendus, jää, sprint, bello jne-jne kokku u 3000 eek, aga siis lased masina laiali ja tegelt ei saagi osa võtta, samas aga oled aastamaksu näol juba osavõtutasu ära maksnud.
Olen nõus maksma, AGA panna käima korralik kodukas, klubiline tegevus jne.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Klubi aastamaks
#5Olen ka aastamaksuga nõus... aga minu jaoks tekitab see natuke kõhklust, kuna elu on nii kiire, et ei ole üldse kindel, mil määral on võimalik klubitegevusest osa võtta. Siin foorumis kommida on küll lihtne: töö juures väiketöövahepaus ja olemas. Vaba aja kulutad auto nokitsemisele ja läikima vuntsimisele... rohkem nagu ei jõuagi peale tööd ja väikeettevõtluse arendamist...
Pealegi uus töökoht eeldab 3/4 elu välismaal, mis muudab asja veelgi raskemaks.
Pealegi uus töökoht eeldab 3/4 elu välismaal, mis muudab asja veelgi raskemaks.
Klubi aastamaks

ts@omab juba pikka aega mõtteid selles osas

eniveis-> fakt on see, et keegi hea inimene (kes isegi Alfaga ei sõida

seega isiklikult nõus sümboolse poolümmarguse summaga, mis läheks jagamisele kõiksugu AROC-iga kulutuste vahel (foorum, leht, sprodiürituste kokkuajamine, trofeed ja kasvõi nänn

Tegelikult ma olen normaalne....
Klubi aastamaks
#7...alustaks jah sellest otsast, et mõtleks mida vaja ja siis paneks kokku mis maksab
...mis neid numbreid niisama ikka pilduda

Klubi aastamaks
#8numbrite pildimine tegelikkuses ei olnud päris niisama... see on rohkem nagu see valuläve kompamine, et kas inimesed on üldse nõus ja kui, siis mis ulatuses.
rohkem see kompamine, et kas klubilise tegevuse järgi tuntakse üldse vajadust või piisabki vaid foorumist oma kontorilaua taga ja siis vahest mõnele üritusele tulemisest.
aga mida on klubil vaja? diskussioon vabas vormis...
kodulehte?
mõnda riideeset (mida sis esmajärjekorras: T-Särk/polosärk/jope)?
mida veel?
rohkem see kompamine, et kas klubilise tegevuse järgi tuntakse üldse vajadust või piisabki vaid foorumist oma kontorilaua taga ja siis vahest mõnele üritusele tulemisest.
aga mida on klubil vaja? diskussioon vabas vormis...
kodulehte?
mõnda riideeset (mida sis esmajärjekorras: T-Särk/polosärk/jope)?
mida veel?
Klubi aastamaks
#9mis igasugust serverindust puudutab, siis minupoolt saab pinnaabi ilma igasugu lisatasudeta, kui selleks vajadis peaks tekkima.
kotkas@telekomid.
kotkas@telekomid.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Klubi aastamaks
#10tegelikult... siin foorumi liikmeks olemise eest oleks vale raha küsida, kuna peletaks uusi potensiaalseid liikmeid eemale vblla... (kui inimene ostab alfa ja ei tea klubi tegevusest eriti midagi ja alguses pole ehk nii fanaatiline, siis jätab regamata)
Pigem võiks korraldada klubiüritusi: kokkutulekud (sh mingi kontsert, väiksed võistlused jne), spordiüritused jne jne, mille eest võiks kasseerida osavõtutasu, millega finantseerida klubilist tegevust... samuti võiks kohapeal müüa klubi meeneid, t-särke jne, mis ka teeniks klubi tegevuse jätkamiseks vajalikku ressurssi (kodulehe ülalpidamiseks, vbolla mõne ürituse korraldamiseks algkapitali jne). Sh võiks klubiga promoda klubi sponsoreid, kelleks võiks siis potensiaalselt olla eesti alfade, fiatide jmt maaletoojad või tähtsamad remondikohad.
T-särkide tellimise osas... kui mahti saan, siis mõtlen ehk isegi mõne kujunduse välja.
Võimalik, et mul on välja pakkuda üks koht, kust saab t-särke tellida.
Pigem võiks korraldada klubiüritusi: kokkutulekud (sh mingi kontsert, väiksed võistlused jne), spordiüritused jne jne, mille eest võiks kasseerida osavõtutasu, millega finantseerida klubilist tegevust... samuti võiks kohapeal müüa klubi meeneid, t-särke jne, mis ka teeniks klubi tegevuse jätkamiseks vajalikku ressurssi (kodulehe ülalpidamiseks, vbolla mõne ürituse korraldamiseks algkapitali jne). Sh võiks klubiga promoda klubi sponsoreid, kelleks võiks siis potensiaalselt olla eesti alfade, fiatide jmt maaletoojad või tähtsamad remondikohad.
T-särkide tellimise osas... kui mahti saan, siis mõtlen ehk isegi mõne kujunduse välja.
Võimalik, et mul on välja pakkuda üks koht, kust saab t-särke tellida.
Klubi aastamaks
#11...minule isiklikult piisab foorumitasandist pluss mõned üritused aasta jooksul, kuhu ehk kohale õnnestub veereda...
...pigem kvaliteet kui kvantiteet, teeks paaar korralikku üritust korraliku eelarvega, kuhu oleks mõnus tulla/minna, pikalt ette planeeritud ja läbimõeldud, ohtrate lisadega stiilis "minek-pedaalimine-sitaks hea punane vein-uni-tagasi"
...teretulnud on ka rinka sõidukoolitused näiteks vms kraam
...pigem kvaliteet kui kvantiteet, teeks paaar korralikku üritust korraliku eelarvega, kuhu oleks mõnus tulla/minna, pikalt ette planeeritud ja läbimõeldud, ohtrate lisadega stiilis "minek-pedaalimine-sitaks hea punane vein-uni-tagasi"

...teretulnud on ka rinka sõidukoolitused näiteks vms kraam
Klubi aastamaks
#12veel T-särkide juurde...
Asi läheks kindlasti kallimaks, aga kui elu edeneb, siis võiks vbolla neid ollagi erinevaid variante... ja siis üks konkreetne vormirõivas
(idee lihtsalt)
+ seebitan ühte sõpra natuke... tal ka mõte, et hakkaks klubiliseks (loe:ostaks alfa)

Asi läheks kindlasti kallimaks, aga kui elu edeneb, siis võiks vbolla neid ollagi erinevaid variante... ja siis üks konkreetne vormirõivas

+ seebitan ühte sõpra natuke... tal ka mõte, et hakkaks klubiliseks (loe:ostaks alfa)

Klubi aastamaks
#13Esteks, tänud hea algatuse eest, ma olengi siiamaale olnud pisut arusaamatuses, miks klubindus siinsest täiesti lahus on.
Ma vaataks asja pisut teisest küljest. Kui võtta mõistliku summana 500 eeq (mõistlikkus sõltub muidugi ka maksjate arvust), siis teeb see väga ümmarguselt 42 krooni kuus: vähem, kui enamus meessoost alfaomanikke täna naisele lillede ostmiseks kulutab. Ka juhul, kui ei saa 3/4 või millisest osast üritustest iganes osa võtta, on see summa üsna tühine ja läheks hüva eesmärgi saavutamiseks: kuuluks ju sinna summa sisse hulk nähtusi, mida raha eest ei osta, näiteks
a) teatav ühtekuuluvustunne, mis aktiivsema klubilise tegevusega kaaseks
b) sellesinase foorumi püstihoidmine, kus head inimesed täiesti tasuta lollidele (või vähem lollidele) küsimustele vastavad (millega ma ei taha öelda, et kõik foorumikülastajad peaks järsku ka klubiga liituma või maksma hakama)
c) vastastikused kohustused, mis tagavad asja parema toimimise: summa on tegelikult ju suht sümboolne, kui aasta peale jagada, aga liikmemaks paneks asjad kindlamalt liikuma, millest tuleneb:
d) suurema osavõtjate arvuga (ja ehk ka üldse rohkem) üritusi.
Mul muidugi suht uue alfaomanikuna on sigahea mögiseda, aga samas, arvata ju võib?
Ma küll ei tea, kas põrnikaklubil on mingi liikmemaks, aga toimimise ja kokkuhoidmise mõttes võiks nad ju täitsa heaks eeskujuks olla? A miks alfad teistsugused on? Uuemad? So? Ma ka ei tea.
Ma vaataks asja pisut teisest küljest. Kui võtta mõistliku summana 500 eeq (mõistlikkus sõltub muidugi ka maksjate arvust), siis teeb see väga ümmarguselt 42 krooni kuus: vähem, kui enamus meessoost alfaomanikke täna naisele lillede ostmiseks kulutab. Ka juhul, kui ei saa 3/4 või millisest osast üritustest iganes osa võtta, on see summa üsna tühine ja läheks hüva eesmärgi saavutamiseks: kuuluks ju sinna summa sisse hulk nähtusi, mida raha eest ei osta, näiteks
a) teatav ühtekuuluvustunne, mis aktiivsema klubilise tegevusega kaaseks
b) sellesinase foorumi püstihoidmine, kus head inimesed täiesti tasuta lollidele (või vähem lollidele) küsimustele vastavad (millega ma ei taha öelda, et kõik foorumikülastajad peaks järsku ka klubiga liituma või maksma hakama)
c) vastastikused kohustused, mis tagavad asja parema toimimise: summa on tegelikult ju suht sümboolne, kui aasta peale jagada, aga liikmemaks paneks asjad kindlamalt liikuma, millest tuleneb:
d) suurema osavõtjate arvuga (ja ehk ka üldse rohkem) üritusi.
Mul muidugi suht uue alfaomanikuna on sigahea mögiseda, aga samas, arvata ju võib?
Ma küll ei tea, kas põrnikaklubil on mingi liikmemaks, aga toimimise ja kokkuhoidmise mõttes võiks nad ju täitsa heaks eeskujuks olla? A miks alfad teistsugused on? Uuemad? So? Ma ka ei tea.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
Klubi aastamaks
#14no... foorumit raha eest lugema hakata tunduks küll rumal idee... mis viib foorumi kiire väljasuremiseni... õnneks pole foorum minu rida ja on vaid kanal, kus ma omi mõtteid vahetada saan...
aga üritustel särkide müümine on ostja poolelt hästi mugav, paraku ei ole keegi tegija poolt nõus neid ausõna peale tegema, et kunagi saab pappi ka... ehk siis kellegi orgunnija palk läheb sinna panti
see on olnud viimased 7 aastat takistuseks, miks midagi ei toimu elulist.
aga üritustel särkide müümine on ostja poolelt hästi mugav, paraku ei ole keegi tegija poolt nõus neid ausõna peale tegema, et kunagi saab pappi ka... ehk siis kellegi orgunnija palk läheb sinna panti

Klubi aastamaks
#15siiski oli minu idee mitte igalt foorumi kasutajalt raha küsid vaid pigem ARC seltskonnalt, kes siis kaudselt ka foorumi tõrgeteta toimimise eest hoolt kannavad 

Tegelikult ma olen normaalne....