alfa romeo gtv tagatiib

Vat Alfa kupeed in minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt ainsad millele tagatiib sobib :roll: lööge palju tahate, aga sedaan+ tagatiib= :( kuid kupee +tagatiib = 8) (muidugi kui tegu on mõõduka asjaga)

iseenesest muidugi näiteks 156/164 orig tiib kah eriti karjuv ei ole, kuid kõigi Alfade puhul siiski eelistan ilma tiivakesteta sedaane :roll:

p.s. 916 seeria spiderile ülalpildil olev tiib kah suht sobib (kuid 105/115 kannatavad VAID III põlve "kummitiiba" :? või II/III põlve kroomraami 8) , mis kah natuke tiivakesena paistab :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

alfa romeo gtv tagatiib

Eks see ole rohkem maitse asi, midagi konservatiivset ehk isegi sobiks sinna, samas antud kasutajast ja postitusest jäi esmapilgul väga mulje nagu tahetaks alumiinimumist raamaturiiulit sinna taha. Loodan et eksisin.

alfa romeo gtv tagatiib

...seekord hoian ka Lumani poolele, sest tee või tina, aga tänavaseadistusega alfa puhul pole veel väääga sobivat tagatiiba kohand olenemata mudelist... aga isegi rohkem häirib see GTV Cup tuuning, igast augukesed ja servakesed ja lainekesed jne... vabandan televaatajate ees, 10 aastat igast kunstikoole on mind vist ära rikkunud :oops:

...minu kommentaar ka igati abiks tagatiiva leidmisel nüüd :lol:

alfa romeo gtv tagatiib

jannukene...

tegelikult kui sul on GTV siis ma olen võlutud ja kahel käel poolt... ja palun kindlasti järgmisele alfaüritusele ka sinu persoonil koos kõnealuse beloga ilmuda.

kindlasti osasid kodanikke teeb veidi ettevaatlikuks sinu postitus teemas klubiliikmete autod mis ei sisalda ei pildimatejali ega ka mitte sõnakestki autost.

alfa romeo gtv tagatiib

no ikke teisipäeval juba näete pilte ka :P ma alles teist päeva siin foorumis nii et kui aega saan pikemalt tegeleda sellega siis ikke näete aga nüüd oeln väga huvitatud sellest millal on järgmine alfiinode kokkutulek..siis tean endale lennupiletit broneerida ;)..olen kindlalt kohal

ja toesti mehed ärge pahandage kui mingit paska ajan :P:P see mul ikkagi 1mene alfa peale pt cruiserit ja ma toesti ei tea selle kohta midagi..aga üritan öppida :P

olge tugevad

alfa romeo gtv tagatiib

...jaajahh, gtv turbo peaks korralikult loputama meid tglt 8)

imedeime, et neid gtvsid nüüd äkki niipalju müügis on siinmail, alles aasta tagasi polnd midagi näha, praegu ka mingi 3-4 tükki saadaval

...kuskandist sinuomapärit muidu? ...no valgusta kasvõi naatukenegi, saada aru me oleme maniakid siuksed näljased, ila voolab kui midagi orbiidil :roll: