alfa romeo gtv tagatiib
#17Kui see auto ostetakse Eestist, siis pole just raske aimata millise liikuriga tegu on. Sellise mootoriga GTV'si hetkel massiliselt müügis pole...
On su Alfa must ja toodud Šveitsist?
On su Alfa must ja toodud Šveitsist?

alfa romeo gtv tagatiib
#20Pabistamiseks pole vast põhjust, see on ootusärevus ja tahe näha ning oma käega katsuda ja kui veel ise sõita ka saaks ..
Sa pole sellesse haigusesse veel korralikult nakatunud 

alfa romeo gtv tagatiib
#21seda autot olen ma ise vaadanud ja suud vesistanud mis kole...
kui elamispinna rekonstrueerimist käsil poleks siis oleks ise sisse vast ampsanud.
GTV on minu unistus... 2 liitrine turbo v 3 vabalthingav...
eelistus oleks turbol mõistagi...
kui elamispinna rekonstrueerimist käsil poleks siis oleks ise sisse vast ampsanud.
GTV on minu unistus... 2 liitrine turbo v 3 vabalthingav...
eelistus oleks turbol mõistagi...
alfa romeo gtv tagatiib
#22käisin siis täna väiksel sõidul sellega kõik oli megatore kuid tagant ratta juurest oleks nagu mingit raginat kostnud :S imelik ...ma ei tea kas tasuks pabistada või mitte...aga liikus nagu loom muidu kihutaja mees pole aga harjumist tahab kyll ....nyyd ma motlen nii et ostan ta ara et juhtugu mis tahes..edu mulle

alfa romeo gtv tagatiib
#23põhiline ragin-sahin tagaratta juures platsiautode juures tuleb tavaliselt käsipidurist (ning läheb mööda)
kuna ragin on väga lai mõiste, siis ...
kuna ragin on väga lai mõiste, siis ...
Tegelikult ma olen normaalne....
alfa romeo gtv tagatiib
#24mul tuttav ostis endale a4-ja ja sellel ka ragistas, kuid põhjuseks metallini kulunud piduriklots-õigemini klotsi metall põhi hakkas juba otsa lõppema... 

alfa romeo gtv tagatiib
#25ma kirjutan sellest asjast voibolla natuke valesse alateemasse aga kui siin juba raagitud sai hakatud siis las ta jaab ....igatahes thanks leidsin kindlust kahtlustasin ise ka seda et piduriklotsid on kinni natuke sest ta ju terve kuu pakase vihma ja igasuguse pasa kaes seisnud ..nii et arvatavasti selles oligi probleem...
alfa romeo gtv tagatiib
#26no kui ragiseb ja pole lihtsalt kinni siis saab ju vahetada
mis see paar koidulat on luhvtitada
mis see paar koidulat on luhvtitada