Olemas: veljed 4x98

niisiis-> väljas soe, kevad saabub mühinal ning plekkveljed ei ole nagu eriti :roll: atraktiivse välimusega :wink:

seega siis oleks huvi kas 15" või 16" 4x98 auguvahega 6"laiad ehk :roll: ning ET35 :? valude pihta (võib vabalt ka rehvidega)

ja ERITI SUUR huvi oleks siis Superi originaalvalude pihta (kroomsatiin siis) 8) kuid ka muud pakkumised oodatud :roll:

EDIT: tegelikult on veelgi suurem huvi 155 messingviimistlusega velgede vastu, kuid see on väga lootusetu :(
Last edited by ts on 13 Apr 2007, 16:00, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

mul muidu pakkuda alfa 164 originaal veljed, peaksid need superi originaalid olema... 8) nende otseses välimuses pole just kindel, kuna nad said rootsist autole lisaks ostetud 2000 rootsi krooni eest, seega 3500 eesti krooni ja võin nad ära müüa, nagu ise neist maksin. ja seal ka peal kaks vähesõitnud suverehvi-muster 7mm ja kaks kasutuskõlbliku pool slikki :lol: kui huvi anna märku! 8)

no põhimõtteliselt borbet a oleks pakkuda.

Image

see pole konkreetne isend, aga 15"x7 ja keskel puha alfa märgid.

sitt on see, et rehvid on madalad sinu auto jaoks 195/50 ees ja 205/50 taga.

ja esimesed rehvid on GTradiali omad, ehk kolmas käik sisse ja pastel käib ringi nigu jää peal. :D

aga selles rehvide osas võime midagi välja mõelda.

VML wrote:mul muidu pakkuda alfa 164 originaal veljed, peaksid need superi originaalid olema... 8) nende otseses välimuses pole just kindel, kuna nad said rootsist autole lisaks ostetud 2000 rootsi krooni eest, seega 3500 eesti krooni ja võin nad ära müüa, nagu ise neist maksin. ja seal ka peal kaks vähesõitnud suverehvi-muster 7mm ja kaks kasutuskõlbliku pool slikki :lol: kui huvi anna märku! 8)

eee :roll:

kas 164 päris päris originaalid:
Image

või superi omad:
Image

Borbet A on selline tore velg, et see nagu häste 15" suurusena 164 all teab, kui hea välja ei näe :roll: 16 tollistena oleks oleks nagu juba midagi aga... 15 on ikkagi veidi "pisemale autole" nagu Giulietta näiteks :lol: :twisted:
Tegelikult ma olen normaalne....

superi omad, ja siis ka 15 tolli...ple just kursis kas ka suuremaid 4X98 auguvahega toodetud... et...eks saada ps. kui suurem huvi on... ehk saab ka veidi hinnas alla, pean isaga vestlema-tema ostetud... :lol: