Õhtust - hommikust härrad-prouad Alfistid! Vot nüüd on kätte jõudnud hetk, kus oleks tarvis hääd nõud Alfa Romeo soetamiseks. Välja on hetkel valitud selline SportWagon http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1147572
Jah, ma tean, et varuraha tuleb hoida ja parajat mustkunsti sellise vanema apastraadiga teha.. Kas on keegi konkreetset isendit käinud käpaga katsumas? Kas on kellelgi teadmisi ülalmainitet SW kohta? Senimaani on sõidetud Saabidega, ja ma palun siirat vabandust, et ma selle konkreetse massina alles praegu leidsin ja pole jõudnud tervet foorumit tehnilisest lõimest läbi töötada. Soovitusi, keelitusi? Konkreetseid keeldumisi?
Ma tänaksin siiralt kõiki ette, kes antud mootoritega kokku puutunud ja kindlasti eriti neid, kes on antud isendit näinud või võiksid seda näppimas käia.
Täna öösel ei raatsinud omanikule veel helistada, aga teen seda homme.. Mingil moel jättis see sõiduk väga sümpaatse mulje... Tänud ette kangutamast minu entusiasmi..
Lugupidamisega,
Cilpkonn
Ostuabi: Alfa 156 SW 2.5 V6
#2:icon_hi:
esimene asi- rihmad!
teine asi - rihmad!
Kolmas asi- rooste-> Kindlasti mine rooma auto tagaosa alla ja vaata mis seal toimub (see on muidugi kriitiline nende autode puhul, mis on Eestis juba pikemalt liikunud-> TJM viitab sellele, et auto on olnud siin just mitte eriti kaua-> TJT numbrit jagati sept alguses)
ülejäänud on selline tavaline (vedelikud,lõtkud, kolinad jms vastavalt sellele kas need on olemas ja vajavad tööd/vahetust või mitte
)
Tegelikult on see V6 üks ütlemata hää mootor
ja puhtalt piltide järgi võiks soovitada
Siiski tasuks uurida, miks müüakse NING tasuks ka TÜV punktist läbi jalutada (2000€ ei ole küll just suur summa, aga noh- eks tead ju isegi, et parem karta kui kahetseda)
esimene asi- rihmad!
teine asi - rihmad!
Kolmas asi- rooste-> Kindlasti mine rooma auto tagaosa alla ja vaata mis seal toimub (see on muidugi kriitiline nende autode puhul, mis on Eestis juba pikemalt liikunud-> TJM viitab sellele, et auto on olnud siin just mitte eriti kaua-> TJT numbrit jagati sept alguses)
ülejäänud on selline tavaline (vedelikud,lõtkud, kolinad jms vastavalt sellele kas need on olemas ja vajavad tööd/vahetust või mitte

Tegelikult on see V6 üks ütlemata hää mootor

Siiski tasuks uurida, miks müüakse NING tasuks ka TÜV punktist läbi jalutada (2000€ ei ole küll just suur summa, aga noh- eks tead ju isegi, et parem karta kui kahetseda)
Tegelikult ma olen normaalne....
#3::itpnt::
eeldusel, et ka Cighatuz oli Sinu kasutaja siis sry - bottide killimisega ei lugenud kumbagi kasutajat korralikult üle
praegu on mõlemad lahti :duh:
eeldusel, et ka Cighatuz oli Sinu kasutaja siis sry - bottide killimisega ei lugenud kumbagi kasutajat korralikult üle
praegu on mõlemad lahti :duh:
#4Cighatuz ei olnud minu kasutaja.. Ei harrasta mitme kasutajanimega foorumites olemist
Kipub kahjuks hetkel sedaviisi olema, et autot saab näha ainult nädalavahetusel ja Tallinnas (sõiduk nädala sees Soomes) ning minul jääb ilmselt seekord see sõiduk nägemata kuna resideerun Pärnus ja ajapuudus kimbutab takka. Üks Alfaga sõitev härra muidugi arvas ka seda, et nädalavahetuseti Eestis auto näitamine on omamoodi nipp, kuna pädevat Alfadega tegelevad ülevaatuskohad on sel ajal kinni ja täpsemat ülevaadet ei saa seetõttu
Kahtlemata võib selles oma tõde peituda.. Mis autosse puutub, siis proua Abikaasale muidugi meeldis, aga noh, see on pelgalt välimuse põhjal. Varjatud vigu võib seal olla ja päris pimesi piltide järgi pole senimaani omale autot muretsenud. Vist ei julge ka nüüd...
Ja vaevalt, et keegi raatsib oma vaba aega ja kütust kulutada, et seda isendit koha peale vaatama minna ja pärast infot jagada ..
Igasugu mõtted on muidugi teretulnud
Tänud,
Cilps

Kipub kahjuks hetkel sedaviisi olema, et autot saab näha ainult nädalavahetusel ja Tallinnas (sõiduk nädala sees Soomes) ning minul jääb ilmselt seekord see sõiduk nägemata kuna resideerun Pärnus ja ajapuudus kimbutab takka. Üks Alfaga sõitev härra muidugi arvas ka seda, et nädalavahetuseti Eestis auto näitamine on omamoodi nipp, kuna pädevat Alfadega tegelevad ülevaatuskohad on sel ajal kinni ja täpsemat ülevaadet ei saa seetõttu

Ja vaevalt, et keegi raatsib oma vaba aega ja kütust kulutada, et seda isendit koha peale vaatama minna ja pärast infot jagada ..
Igasugu mõtted on muidugi teretulnud

Tänud,
Cilps
#5Jäi veel üks põnev pill silma: http://www.auto24.ee/used/1162733
Itaallased ikka oskavad disainida... No kelle jaoks kole ja kelle jaoks vähe mahutavam, aga tundub kuidagiviisi usaldusväärsem... Ju ma olen emotsioonide küüsis, jahutage mind maha :icon_clap:
Itaallased ikka oskavad disainida... No kelle jaoks kole ja kelle jaoks vähe mahutavam, aga tundub kuidagiviisi usaldusväärsem... Ju ma olen emotsioonide küüsis, jahutage mind maha :icon_clap:
#6TJX lõpp on praegu, ja TJM on päris kaua juba. Need numbrid käivad mingi imeliku rotatsiooniga.ts wrote::icon_hi:
TJM viitab sellele, et auto on olnud siin just mitte eriti kaua-> TJT numbrit jagati sept alguses)
Ma läheks sinna auto alla koos korraliku kandelambiga. Vaataks piduri/kütusevoolikuid, põhja, piiluks tagastange serva alla jnejne.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#7pagan, siis tähendab see seda, et mingi müügikontor on TJM-i omale reserveerinud (piilumised jms on loomulikult elementaarne)zakalwe wrote:TJX lõpp on praegu, ja TJM on päris kaua juba. Need numbrid käivad mingi imeliku rotatsiooniga.ts wrote::icon_hi:
TJM viitab sellele, et auto on olnud siin just mitte eriti kaua-> TJT numbrit jagati sept alguses)
Ma läheks sinna auto alla koos korraliku kandelambiga. Vaataks piduri/kütusevoolikuid, põhja, piiluks tagastange serva alla jnejne.
P.S. Sulle on PS
#8mis puudutab 147-t ja 156-te, siis jahutamine on ütlemata keeruline
soovitus- mõtle välja, mida Sa autolt ootad ja siis otsusta... 147 on 156SW-st väiksem :icon_wave: aga siiski mahutab rohkem, kui tavaline seljakott (muidugi kontrolliosa on sama- kandelamp jms)
tehniliselt on tegu enamvähem sama autoga (muidugi KAHJUKS on 147 natuke ahistatud V6 poolelt... ja puht emotsionaalse poole pealt on Busso mitte kui ülim põhjus Alfa ostmiseks, siis üks olulisemaid, mis nullib ära kogu konkurentsi... V6 on 147 peal saadaval vaid GTA versioonis
)
soovitus- mõtle välja, mida Sa autolt ootad ja siis otsusta... 147 on 156SW-st väiksem :icon_wave: aga siiski mahutab rohkem, kui tavaline seljakott (muidugi kontrolliosa on sama- kandelamp jms)
tehniliselt on tegu enamvähem sama autoga (muidugi KAHJUKS on 147 natuke ahistatud V6 poolelt... ja puht emotsionaalse poole pealt on Busso mitte kui ülim põhjus Alfa ostmiseks, siis üks olulisemaid, mis nullib ära kogu konkurentsi... V6 on 147 peal saadaval vaid GTA versioonis