Hooaeg on avatud

Tänase ilusa ilma puhul sai siis sinist sellel aastal esimest korda jalutatud.

Probleeme muidugi oli (alates puuduvast ülevaatusest) kuid emotsioonid on ülevad.

Naine millegipärast polnud vaimustatud kogu autot läbivast sportväljalaske vibratsioonist... :twisted:

aga jah.

ESSA! ?
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Hooaeg on avatud

Kuidas üldse Tallinna ümbruses ringidega on? Eelmine suvi sai mingi hetk sõbra 330 coupe'ga Tabasalus käidud. Igavene kepp, ekskjuus mai frentsh. Rajaservad nagu hambemenoad ja ühes kurvis oli ideaaltrajektooril täielik löökauk, mis sissesõidul oleks velje loojakarja viinud. Sõidumõnu ei miskit. Suure vihaga põletasime siis niisama kummi.

On midagi parendatud või kus käia natuke auru välja laskmas?

Hooaeg on avatud

oeh. ma tunnistan üles. Elan viimsi vallas, ning meil on siin selline oma "ringrada", kus ma siis steamoffimas käin. Seal see kerge adrekamoment ka, et teinekord saab seal hr politseid kohata..
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Hooaeg on avatud

To K.Kotkas

Kas see Viimsi ringrada kulgeb mööda Rohuneeme teed või mööda Randvere teed?

KUi mööda Rohuneeme teed siis Nädala vahetusel hoian vana "Viimsi Kaubahoovi" juures silmad teel.

:D

Hooaeg on avatud

alfanatico wrote:
Suure vihaga põletasime siis niisama kummi.
...etsiis tegite lõket vä? :lol:

Mhmh. Tikke polnud ja kasutasime süüteks 170 kw, mis kogemata kaasas olid. Lõbus osa oli see, et sõber sõitis järgmine päev Kõrvemaalt treileri peal koju, sest 2 kummi olid otsustanud oma töölepingu lõpetada. See oligi üldiselt plaan, kuna kulunud lamell ja kohe vahetusse enivei. Aga mitte päris sellisel kujul.

Seega milkudevaba ringradda polegi päälinna kandis?

Hooaeg on avatud

no...

vaatab härra aasta tegemisi klubil ja leiab sealt 4 võimalust suletud alal, legaalselt ja kiirelt sõita...

Sõida Raplasse ja põleta niipalju kui rahakott kannatab seda rehvikest.

Rapla ring on tehniline ja aeglane suht... paar korda saad 3 käigu ehk rabada sisse... seega kiirus üle 120 ei lähe suurt ka parematel läikudel...

Rajapikkus: 1035m

Parim Eesti Autospordi liidus registreeritud aeg: 44.056 sek.

Suurim Eesti Autospordi liidus registreeritud keskmine kiirus: 84.574 km/h

Raja skeem:
Image

Hooaeg on avatud

alfanatico wrote:
Suure vihaga põletasime siis niisama kummi.
...etsiis tegite lõket vä? :lol:

ooooo kumm suvest suveni...

ma ei julge mõeldagi kuidas sellist KUMMI põletatakse...

oleks rehvid, siis ma tean küll millele vihjab släng ;)

PS! vabandust norimise eest.