Üleskutse

Foorumi täpsed reeglid üles kirjutada ja registreerimisel kohustuslikuks lugemiseks panna! Praegu midagi on, aga tundub et sellest on vähe...

Teemade pealkirjad korrektselt ja arusaadavalt kirjutada. Vajadusel võiks foorumi haldaja neid parandada.

Ja veelkord eesti keel ei ole risustamiseks.

Lugupidamisega

Üleskutse

mags, kuidas sa saad nats olla, su allkiri on ju inglise, mitte saksakeelne :lol:

mulle meeldib kui ajalehed on korrektsed keelekasutuses, kui ilmateadet loen, aga foorumites on huvitav kui peegeldub teksti taga olev isik, olgu siis perfekte eestikeel või mingi hdfhosdfosdhfoshdfoi ...mingismõttes risustavad ka emotikonid kirjapilti, ai dont keer...

üritan respektida kõiki kirjutisi... mind ei häiri miski, rude bwoy 8)

Peace! (Rahu) :wink:

Üleskutse

hmm..kui paljud teist suudaks nt saksa keelses foorumis sõna võtta või inglis keelses-tehes seda laitmatu grammatikaga??? nu kui ikka on hädasti tarvis nati infi :lol: seega kui on arusaadav siis hästi, pealegi rääkides tehnilisest sõnavarast siis palju meist siin foorumis on mehaanikud??? nt: kumm-seda saate aptegist, vint-elab metsas, auk-on teil kodus(ärge võtke keegi solvavalt)-lihtsalt kooli karmid sõnaõpetus meetmed..jne 8) ok-ilmselt on point nüüd arusaadav..siiski igaüks kirjutab omal tasemel nii nagu oskab-nagu minu emakeele õpetaja meile korrutas :roll:

Üleskutse

Ega ma siin mingeid reegleid üritagi kehtestada, pole minu roll ega kompetents. Sellest ka teema pealkiri "Üleskutse". Loomulikult igaüks kirjutab nagu tahab. Ja ma ei tuleks selle pealegi, et eesti keelt mitte emakeelena rääkija peaks siin filigraanseid sooritusi tegema. Ja emotikonid on OK ja anglitsismid ja släng.

Mõte oli pigem nendes "nurm noh mingi nagu 350 hobujoutu on sii kui suvekumm aga mingi häl on sees eks kes oskab mingi aidata äki oleks abi no tänx siis tvai" asjades :)

Aga ma kipun kordama ennast juba. Lähem sõitma parem! Tänan tähelepanu eest!