F1 2007

...eksole onju

ma ei tea palju siin "formelifänne" on, aga teeks siis ise otsa lahti, kuna tundub tulevat vägagi huvitav hooaeg ja jagaks oma mõttelõnga veel huvilistega

ma pole olnud kunagi väga maniakaalne vormeldusevaataja, aga seekord on minuarust vägagi põhjust, kuna kimi+ferrari on isiklikult jube köitev kombinatsioon... viimati pakkus vormel niipalju pinget veel siis kui alfad rajal olid ( :cry: )

Image
Image
...päris erutav oli selle auto ees seista areses :oops: :lol:

http://www.zone.ee/museostorico/P1050287.JPG

etsiis...

kimi meenutab mulle ehedat vanakooli sõitjat, kes pole mingi üleõppind krampis tropp, vaid ehe motokoll, kes viskab vahel ka suitsu hambusse, paneb jooki ja teeb lollusi :) ...enivei mees on väga hea mulje jätt mulle, lihtsalt meeldib, sõitjana väga hea ja nüüd siis f roolis... kuul 8)

tänane kvalifikatsioon ja varasemad treeningsõidud olid ju pehmeltöeldes lahedad oma lõpptulemuses... igaljuhul, ma olen homse suhtes üsna elevil ja võibolla tõusen isegi öösel üles, teen õlle lahti ja vaatan ära...

vvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiäääääääääääännnnnnnggggg

8)

...andke tuld teemal

F1 2007

Minu F1 huvi kadus siis, kui kingameister aina võitis ja võitis ja võitis ja võitis ja...........

Ma lihtsalt ei viitsinud enam vaadata, aga äi seevastu oli täielik Shumi fänn, igal pühapäeval teleka ees- ka öised vaadati ära ja päeval kordusena.

Isegi ei tea, kas viitsin enam end järjele vedada, st kross ja muda jne on alati rohkem köitnud.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

F1 2007

mul on paps valmis mis kell iganes ärkama, et F1 ära vaadata...

isiklikult pole ammu enam viitsinud vaadata... põhjused samad mis BND-l

aga äkki võtaks siis ungari GP ühiskülastuse kunagi ette?

F1 2007

mul on nüüd huvi läinud. Ma esimesest päevast olen shumi fänn olnud. Ja mul oli alati hea meel, kui punased esireas tulid. Selge sott kohe.

Kimi ferrus on minujaoks veidike kahtlane versioon. Kimi hüütakse jäämeheks, kuidas omavahel tuli ja jää kokku sobivad saab olema lähema paari kuu jooksul selge.

Ise oleks sommidest salo eelistanud sinna auto rooli, kuid ... Ferru roolis on ikka peamiselt kuumaverelised olnud, vastavalt margi loomusele.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

F1 2007

A mulle see kimalane Kimi ei meeldi. Ei ole ta minuarust ka roolis nii hea kui räägitakse..

Olin omal ajal Jordani fänn ja Fiscishella fänn (või kuidas see kirjutatigi?)

Enam pole vaadanud - ei paku pinget. :oops:

F1 2007

Sa siis ikka täna ära vaadatud see esimene etapp. Samas pean tunnistama, et Kimi ja Ferrari on minu jaoks ka natukene harjumatu variant. Hetkel nagu mingit meeletut lemmikut ei ole, kui siis kellegile loota siis ehk Massa :roll:

F1 2007

Mulle Kimi meeldib..nii et fanatico, sa pole üksi :lol:

See uus tume mees tundub päris terav olevat...ja üllataja oli Aguri mees Sato. Aga see Indoneesia mees Sutil paistab väägagi kulgeja moodi rajal olevat, mees tśillib rajal tund poolteist rahulikult..jälgib mängu või mis iganes :o

F1 2007

..hämilton on vabshee kunn! 8) ...ise alles kakskendkaks, aga uhab nagu vana mees, väga vinge... poodium oli täna igati värskendav, välja arvatud see mees kellel suured veekindla markeriga joonistatud kulmud, a noh, lasta olla :)

F1 2007

...monologeerin vahepeal, et massa kild oli päris hea täna, et mehed peavad kõvasti jooma hakkama täna, et homme vastu peaks kuumuses :lol: ...täpsustamata, et mida jooma hakatakse

...punased ruulivad prääga, kift

F1 2007

ma olen kogu aeg (minu jaoks siis mingi 7 aastat) ainult ferrari poolt olnud. alesi, irvine, schumm, kimi... vahet pole, mida parem piloot ferral on seda toredam.

schumacher on sellessuhtes õige mees, et kui ta oli kõige parem, siis oli ta kõige parem kogu aeg. mitte nagu smigunnid, veerpalud ja ülejäänud "huvitavate" spordialadega tegelevad tüübid: kord on esimene, siis jälle viimane, siis 37. ja siis jälle esimene. see on minuarust ebahuvitav. hakkad kellelegi pöialt hoidma, et potensiaali on esikohale tulla küll, aga oh õnnetust viimaseks jäi... verevahetus oli valesti ajastatud vms.