M: Alfa Romeo 156 2,5 V6, 98a(müüdud)

Teema juurde tagasi tulles, siis homsest läheb auto Carmani platsile müüki. Hetkel küll foorumi liikmete huvi olnud väga leige, aga igal juhul, kui kellelgi huvi on, siis nüüdsest saate seda seal vaatamas käia.

P.S muutsin avatari ka ära, et teie huvi natukene rahuldada :wink:

...ähäh, suudad sa jee, ma tulin just vilniusest kus ma jõin ära terve ämbritäie õlut ja istusin niisama päevotsa :D

...muide nägin seal ühel tänaval saja meetri kohta 4 alfat, nendest üks oli brera... gedimiinased teavad mis on hea :wink:

...ütleme nii, et ühe pisikese avatariga mind juba jooksma ei aja, ainult hi res pildid seest ja väljast lähevad korda, kui tahad mind tõeliselt vihale ajada :lol: :lol: :lol:

...krt samas, tallinna lennujaama parklas seisis ornzh metallik crosswagon ja minu ees väljus parklast see eesti ainuke brera mis vist ka endiselt müügis? ...mis toimub, alfa mingi pribaltikumi rahvaauto juba vä?

:)

Hi res pilte hetkel ei ole pakkuda, ilm oli juba hämara võitu ja fototehnika pole ka tasemel, nii et eriti midagi head seal välja ei tulnud. Aga noh... ega see 8. aprill enam mägede taga ei ole.

alfanatico wrote:...krt samas, tallinna lennujaama parklas seisis ornzh metallik crosswagon ja minu ees väljus parklast see eesti ainuke brera mis vist ka endiselt müügis? ...mis toimub, alfa mingi pribaltikumi rahvaauto juba vä?
:)

Alfa lihtsalt eristub hallist autode massist..seepärast sa neid ainult märkadki :wink:

Luman wrote:Eks alfaomanikud ikka märka alfasid rohkem kui teisi marke. Ma küll õhtul ei mäleta mitut ford focust ma päeva jooksul nägin :P Tavaliselt mälu ei registreerigi seda. :wink:

Kusjuures huvitaval kombel ongi nii :lol:

Mul on siiani äredalt meeles kuidas ma üks kuu aega tagasi nägin paldiski mnt endast mööda sõitmast ühte 33 q4, kirjade järgi vähemalt oli nii( katuse raamidega :D ) , või siis sõle kandis must 164, või pirita teel hõbedane 166, paraku 156 muutumas juba rahvaautoks :lol:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT