alfa ostmise emotsioonidest

zakalwe wrote:A nagu siin tartus oleks suurt valikut ennast miljonite teiste alfade vahele ära peita.

ülejäänud jutuga 100% päri, kuid isiklikult on pea igal Tartu külastusel õnnestunud ennast keskuste parklates mõne alfa lähedale (mitte küll külje alla tavaliselt) istutada 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

alfanatico wrote:niietsiis kui keegi ütleb, et "segi oled peast vää..."
siis võib rahulikult öelda "jah" :lol:

Vastupidi, siis tuleb hoopis nina püsti ajada ja öelda, et 'olen lihtsalt pisut eriline ja mida sina ka sellest tead' või 'spetsialistid ei arva, et alfa omamine on haigus' :)

mis alfade tihedusse per 500 inimest puutub, siis tundub, et Tartus on see kõige suurem mu töökohaks oleva kooli ees: minu 33-le lisaks veel üks 146 ja üks 156. Aint et siin ei kuku ka keegi selga sõitma, erinevalt poeparklatest.

Mnjah, ainuke ohtlik märk on see, et haiguskriitika puudumine on omane ka skisofreenikutele...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

MorzokMan wrote:Järgmine Alfainimeste kokkutulek Paldiski mnt 56?

52.

Aga äkki hoopis Jämejalas?

Sinna nii põhja- kui lõunakubermangudest tulijatel suht ühepalju maad (ok, tartlastel vähem tegelt) ja koht kah siuke looduskaunim:)

EDIT: vajadusel saaks hariva osana üritusest organiseerida ekskursiooni kohalikku psühhiaatriahaiglasse, noh, et kõik ikka veenduksid, et nad on tegelt jumala terve mõistuse juures :lol:
Last edited by zakalwe on 07 Mar 2007, 19:01, edited 1 time in total.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

vedruseib käib ka oma alfaga Tartus uhkeldamas ca kaks korda kuus vähemalt.

Aga kõige parem on väikestes kohtades sõita... näiteks Põltsamaal vaatavad vähemalt pooled järgi, kui läikiva 156ga mööda veereda... ja kui vajutada veeremine mõnusaks tõmbeks, siis V6 soundi peale vaatavad ülejäänud pooled ka..

Hiljuti käisin viljandis... uskumatult palju pilke püüdsin sealgi... Kil-nõmmest ei räägi üldse...

Tlnas muidugi suht harjunud, et inimesed neid pille näinud rohkem ja ei ole nii ahvatlevad... siin pööratakse pead vist rohkem porcshede ja ferraride peale...

Ooo.. see järgi passimine .. 8) Sõitsin eelmine suvi oma autoga Tartusse remonti ja kui me siis läksime kahe autoga must 156 Ti ees ja mina oma musta kaunitariga järel. Sõit läks läbi Jäneda ja seal kandis on hiljuti teed korda tehtud ja mõnusalt sellised käänulised ka teised. Ega siis kiirusepiirangutest kinni peetud, sai ikka korralikult 110-130ga uhatud, kohalikud vahtisid mokk töllakil seda rallit.. Aga oli ikka šeff tunne ja adreka tõmbas ka ikka üles :twisted: :D :D

avevalge wrote:mulle öeldakse siia maani et loll olen et selle ostsin, eriti veel nüüd kui ta katki on :S

Rahu-rahu, ma kuulen seda iga päev. Ainus lootus on, et mul on ta juba ühel päeval 100% juppidest välja vahetatud ja siis saab ka juba sõita :D

Ükspäev töökaaslane küsis, et mitu auto hinda ma selle 2a jooksul sinna sisse olen juba tampinud? Ausalt ma ei taha teada! Tahan öösel rahulikult magada!!!
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Ilus ju. Ja väga hea sõita. Ja ilus. Ja mugav ka. Ja ma ei tea, kas ytlesin, aga hea näeb välja. Eks see kõik varjutaski ära maj. mõtlemise. Mis nüüdseks seoses mootori vahetamise jms on tagasi tulnud. Ühesõnaga Alfa-vaimustus ei ole kuhugi kadunud, aga elul oo omad säädused. Las keegi teine naudib ka natuke aega.