M: Alfa Romeo Giulietta 2.0 1983 [PILDID]

qld wrote:Ostaksin ta rohkem mootori ja veermiku pärast. Mul samasugune, pole veel kindlaks tehtud mis aastast täpsemalt...

pane pildid üles, siis saab targemaks :wink:

ja võidusõidu jaoks otsi omale pigem suurema mootoriga auto veermik ( 75 TD) ja mootorijuppideks osta omale pigem 164TS :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

giuliettal on just hea väike kere ja võimas mootor ja kaalujaotus on viimasepeal. eks modif. kindlasti peab. pealegi see mu elu esimene alfa ja esimene projekt.
Last edited by qld on 28 Mar 2007, 13:29, edited 1 time in total.

qld wrote:giuliettal on just hea väike kere ja võimas mootor ja kaalujaotus on viimasepeal. eks modif. kindlasti peab.

Giulietta on peaegu 1:1 75-ga BTW 8)

162 seeria on loodud kergelt muditud 116 põhjale (seega Giulietta= 75 ja Alfetta= 90)

ja mootorist-> Nord on Nord nii Giulia, Giulietta, Alfetta, 75 kui ka 164/155 peal 8)

qld wrote:tore et sul need teadmised kõik olemas on :o aga mul on giulietta juba olemas... :?

jah, sellepärast tuututangi siin 8)

kuna varuosi taga ajad :wink: ning ei vaataks eriti hea meelega, kuidas enam vähem korras sõiduk tükkideks läheb :wink:

prillimäel 1,6 Giulietta näiteks

just sellepärast mainisingi sarnasused (kuna Sa kavatsed kiirestisõidu autot ehitada, siis 116/162 seeria veermiku poolest kõige tugevam isend on 75TD, ning kõige kõrgemale surutud Nord on 155/164 peal- mis ühtlasi ka kõige vähem maksab)

qld wrote:kas niiväga kiiresti aga ralli poole kisub küll :roll: miks Nord?

koodnimetus, mis anti tehase poolt täisalumiiniumist, ketiga käitatavale, märgade terashülssidega mootorile aastal 1962 8)

ning kõik hilisemad 8V R4 mootorid on tegelikult sama mootori modifikatsioonid (töömahtudega vahemikus 1,3-2,0/ võimsusvahemikus 62- 190kW :twisted: )