Tere! Ammu ammu juba olen pidanud end alfasõbraks ja aastaid neid tänavatel ja piltidelt imetlenud. Siin foorumiski salamisi ringi luuranud. Nüüd aga on plaan küps - kevadel, hiljemalt suve alguspäevil peab minu õue kaunistama tõeline itaalia kunstitükk - Alfa Romeo !
Ilmselt läheb loosi 156, äärmisel juhul 166.
Majanduslikel kaalutlustel olen jõudnud selleni, et uus silmarõõm peaks olema diisliusku. Kas see plaan tundub hea või on diisel Alfa hirmus käkerdis mis risti ja ussi embleemil kindlasti ei vääri ?
Teadjad, andke nõu kas diisel alfat tasub omale soetada ja mis on tema problemaatilised , mis suurepärased kohad ? Kas 1,9 või 2,4 ?
:icon_hi:
Diisel Alfade kohta
#2Teadjamad mehed räägivad, et diisel alfa on nagu külm risotto ehk siis pole õige alfa.
Mootorid käkerdised ei ole, töötavad korralikult. Ja kui ikka diisli pale kindlaks jääda siis 2.4 mootor.

Mootorid käkerdised ei ole, töötavad korralikult. Ja kui ikka diisli pale kindlaks jääda siis 2.4 mootor.
Diisel Alfade kohta
#3Ütleme nii, et saad vähem alfamuresid kaasa kui bensukaga kuid ka vähem emotsiooni. Samas enda oma vääne on piisav ning mootori mürin nagu aurikul, 166 on piisav laev ka et tunda end praamijuhina 
Samas V6 urina ja TwinSparki kiunumise vastu ei saa see aurikmürin, samas tanklat külastab jälle poole vähem :grandpa:
Seega on nii häid kui halbu külgi, vaagimist küllaga
terv, teager

Samas V6 urina ja TwinSparki kiunumise vastu ei saa see aurikmürin, samas tanklat külastab jälle poole vähem :grandpa:
Seega on nii häid kui halbu külgi, vaagimist küllaga

terv, teager
Diisel Alfade kohta
#4Mulle väga meeldib. Vaikselt hakkab juba mõte
Lancia Thesise poole liikuma. mis peab kindlasti diisel olema. ::itpnt::
Lancia Thesise poole liikuma. mis peab kindlasti diisel olema. ::itpnt::
Diisel Alfade kohta
#5On igav jah.mrt wrote:Teadjamad mehed räägivad, et diisel alfa on nagu külm risotto ehk siis pole õige alfa.![]()
Muidu 1.9 (vähemalt minu m-jet) liigub kah vajadusel täiesti okeilt ja on rahulikuma stiili puhul soovi korral tõsine ökopill.
Samas, ma olen nii boxeri kui TwinSpargiga oma isu täis kimanud, nii et väsinud (ja mitte miljonärist) vanainimese jaoks on diiselalfa täiesti OK valik.
Mis ei tähenda, et ma kunagi ei hakkaks uuesti 33 või 155 (või hoopis 75, seda pole proovinud) tahtma...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
Diisel Alfade kohta
#6Mõtlen siin ka diisli peale, marki vahetada ei tahaks, ehk 166-e. Ja ka nagu enam ei vajuta väga ja ei viitsi bemmidega võimelda enam (nii kui nii saavad mu tagatulesid näha)... Et oleks nagu vaja ka ökomat masinat. Bensu kulu ikka mega. Ja kus sa ikka lapsed peal kimad? Pere masinat vaja...