siduri peasilinder

teema selline et siduri peasilinder ytles ylesja siis soovitati vahetada terve see silinder välja ...kuigi osad teadjad ütlesid et ära kogu süsteemi vaheta...vaheta ainult see mansett :S ei tea siis..mis teha

siduri peasilinder

Vahetasin enda 156-el selle kunagi faktos ära, Soomest tellides oli terve see jupp mingi 1700 eek(aga soomest tellides on asjad tavaliselt pea 2 korda kallimad) nii et itaaliast võttes oleka alla 1k saanud.

siduri peasilinder

reeglina jääb toimima ka siis kui paljalt mansett vahetada-tasub proovimist..vahe selles et kas maksta ca 5kr või 1000 või enamgi-muidugi selle manseti vahetuse käigus alles selgub kas seda tasub teha.. kui ikka väga suured randid siis ei tasu ära..

siduri peasilinder

Silinder maksab ~1k.-

Mansett maksab ~ 100.- pluss sama ajakulu, mis vahetusele+ ohtralt nokkimist manseti enda kättesaamiseks+ tõenäosus, et uus mansett ei jää pidama+ võibolla on silindri siseserv juba piisavalt kulunud jne.

Ehk siis -> kindlam oleks kogu silinder ära vahetada (eriti, kui Sa ise mansetti vahetama ei hakka)
Tegelikult ma olen normaalne....

siduri peasilinder

mags wrote:kule, kas keegi teab, et on see samasugune kui 164-l?
st kui on, siis mul on selline üle... annaks sümboolse summa eest ära, kui see sobib sinna.

peasilinder ei ole kindlasti sama (ega ka ei sobi mitte)
Tegelikult ma olen normaalne....