M: Alfa Romeo Alfa 90 , 1986a, teine (2.0) varuosadeks kaasa

Pärast pikka kaalumist otsustasin siis müüki panna, kuna auto vajab aega ja raha, aga mul pole kumbagi eriti :roll: Pealegi kaks Porsche-projekti hingavad ka kuklasse.

Autost. Kardaan ja käigukast on ok, kerel pole viga (Flintstone'de autoga tegu pole), isegi täitsa ok teine, vaid värv on tuhmunud. Värvus on muidu tumehall ning mingi spoilering on tal ka.

Auto on selgelt inimesele, kes ta täielikutl taastab (eeskujuks Stihli 75 nt ) 8)

Ise plaanisin teha täieliku mootori kapitaalremondi ning hiljem ka keretaastuse. Sisu on veel täitsa ok: istmed on terved (kate on hall veluur).

Armatuur on digitaalne, ning see töötas ka 100%.

Teise Alfa 90 (valge) saab varuosadeks, eelkõige haruldaste kerejuppide pärast, mootori osi leiab.

Niisama ära ei anna ning ootaks pakkumisi nr 55 505 801, Peep

Ostja peab arvestama oma transpordiga ning autod pole arvel (seda saab vajaduse korral teha, pole probleemi).

M: Alfa Romeo Alfa 90 , 1986a, teine (2.0) varuosadeks kaasa

:cry: :cry: :cry:

kõige kiuste jään hetkel mängust välja (garazeerimis ja remondikoha võimalus kadus lootusetus suunas vähemalt järgmise suveni :cry: , lisaks vaja ka 164 mõneks ajaks sõidukõlbmatuks muuta, et hiljem uue hooga alustada 8) selleks ajavahemikuks aga vaja sõitvat autot ning piisavalt vaba raha)

muuseas-> mis seisus ja milliste probleemidega 2,0 on?
Tegelikult ma olen normaalne....