alfa 156 gta

Ma arvan, et sa nägid viirastust.. ;)

Aga ei imesta üldse kui varsti "foorumi liikmete autod" teema alla mõni vend sellise tõllaga ilmub.. :twisted: Ega sellele haigusele pole ju vaktsiini.. :D

alfa 156 gta

alfa164 wrote:Ma arvan, et sa nägid viirastust.. ;)

Aga ei imesta üldse kui varsti "foorumi liikmete autod" teema alla mõni vend sellise tõllaga ilmub.. :twisted: Ega sellele haigusele pole ju vaktsiini.. :D

:roll: bnd sigantuuri oled märganud :twisted: 8)

isiklikult ei kahtle mitte natukestki selles
Tegelikult ma olen normaalne....

alfa 156 gta

aga mina varsti sõidan saksamaale ja toon üks tallinnasssse!!

kui veab siis kompressor variant )novitec( 256 kw

selle päras mull ongi nüüd kiire oma alfa müümisega!!!

alfa 156 gta

No üks GTA on kindlasti, isegi seda kaunitari näinud... ja peaaegu Opelile tagant sellepärast sisse sõitnud .... uih :D Rosso, täitsa Rosso, nii Rosso kui üks Alfa olla saab :)

alfa 156 gta

GTA on üks eestis juba aastaid punane jah, elutseb inimene sellega narva mnt-l ja kuulub see ühele soliidsemale juba "vanemale" mehele, ma ei tea kas veel alles ka on see, aga enivei on nüüd vist jälle koht kus ma selle naljapildi postitan, teemaks, mis on atraktiivsem kas beib vihmavarjuga või GTA velg, pildil siis see ainuke GTA ja mina fotokaga :lol: :lol: :lol:

Image

ps

GTA-de hinnad kukuvad ka kolinaga saksas ja praegu saab neid ka juba väga mõnusa nutsu eest, niiet ei imesta kui neid ükspäev pumm 10 tükki eestis, kes GTA istet maitseb see enam välja ei saa needusest :wink:

alfa 156 gta

...no kui juba pilditamiseks läks jälle siis siin meie vabariigi ainuke GTA kogusuuruses ka (mingi nõme katuseraam aint, aga eks igaüks ise teab milleks talle seda GTAd vaja on...)

Image

...jess, ma püsin topikuteemas, see on midagi uut 8)