ehk teab keegi numbrit öelda

maqsi endine kulgur sai ära ostetud ja nu tuleks klappid ära regullida... samas kuna pole eriti kindel, mis seal lahti võttes võiks välja kooruda ei teeks paha terved kompleksed plokikaaned... ja kust peaks reguleerimis seibe küsima :lol: see mootor on oma klapi ajamilt alfa väike möödapanek... 2 kehva süsteemi üheskoos... :evil:

see mootor on oma klapi ajamilt alfa väike möödapanek... 2 kehva süsteemi üheskoos...

suht päri... aga kui korras on siis on hea 8)

eniveis-> kas ei oleks otstarbekam kaasi otsida kuskilt romulatest :roll:

12V 164-sid peaks ikka siin, seal vedelema (Kehalas oli, Prillimäel, Tartu, Pärnu ect...)

osta omale igaks juhuks tagavaraks veel üks 8) 164 ei ole vist siiski kõikse parem idee :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

VML wrote:oleneb mida arvestada... kas maksan 4000 plokikaantest või 8000 terve 3,0 12v eest kus on ka kõik muu olemas...ja ehk ka töötav kliimakonsool... :lol:

nuuh esimese poolega päri kuid selles viimases osas kahtlen vägagi sügavalt :lol: (kuigi jah, vanakooli konsoolidega neid probleeme pole :wink: )

BTW :twisted: mõte... kas 24V päist :twisted: ei taha sinna peale aretada :twisted:

muuseas on meil ikka tore foorum küll-> 90% offtopicutest tuleb moderaatoritelt :oops:

P.S. ei ole küll number., kuid midagi panin PS-i
Tegelikult ma olen normaalne....

:lol: sellised 24v turbo mõtted on läbi käinud küll....kuid see esivedu...ei ahvatle eriti seda tegema... :roll: pigem oli plaan et võiks mõne kas 2,5 või 3,0 v6 75 osta ja sinna turbo vahele lüüa... :twisted: aga suht kahe otsaga asi... huvitav kas nad pirni tänaval klappe viidsiks regullida... :roll: