see lehekylg on muidu 99%usaldatav???et värk jöuab ilusti kohale???
on keegi tellinud???
tahaks velgi... [Olemas]
#19Küsiks, et millal on viimane seaduslik aeg naastrehvidega sõita see aasta? 

tahaks velgi... [Olemas]
#20maits wrote:Küsiks, et millal on viimane seaduslik aeg naastrehvidega sõita see aasta?
minu teada on 1 maist naelad keelatud...ehk võib siis kuni 30 aprill kell 23.59
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
tahaks velgi... [Olemas]
#21Tänud..ostsin juba suure hirmuga uued rehvid täna..nii et päris viimasele päevale asi ei jää 

tahaks velgi... [Olemas]
#22Kui kaua nad tulid? Seal on hinnad ikka tunduvat sõbralikumat...Alfar wrote:mul on paar tuttavat sealt tellinud ja kummid ilusti ka kätte saanud.
Ja kas mul on õigus, et veljele lajusega 7J läheb rehv 215?
tahaks velgi... [Olemas]
#23eile sai raha üle kantud.
täna teatasid, et on selle kätte saanud ja tegelevad teemaga esimesel võimalusel (loodetavasti esmaspäeval)
lugele saabneti text läbi - saate teada kaua tuleb, mis võib juhtuda jne.
täna teatasid, et on selle kätte saanud ja tegelevad teemaga esimesel võimalusel (loodetavasti esmaspäeval)
lugele saabneti text läbi - saate teada kaua tuleb, mis võib juhtuda jne.
tahaks velgi... [Olemas]
#24Hoja siis meid ka kursis, kuidas asi edeneb 
Ise olen rehvide valikus segaduses- millist lajust on vaja? Plaanis on muretseda 17x7J veljed. Alfa manualis on soovitatud veljele 16x7J rehvilajust 215 ja veljele 17x7,5J - 225. Selline suurus nagu 17x7J on kuidagi vahele jäänud, mille järgi valida?

Ise olen rehvide valikus segaduses- millist lajust on vaja? Plaanis on muretseda 17x7J veljed. Alfa manualis on soovitatud veljele 16x7J rehvilajust 215 ja veljele 17x7,5J - 225. Selline suurus nagu 17x7J on kuidagi vahele jäänud, mille järgi valida?
tahaks velgi... [Olemas]
#25rohkem on määrav laius-tollid on selles mõttes et kas 16 tolli 55/65 rehv või 17 tolli 45 rehv...laius on jah rohkem määrav, sest märja teega hakkab kandma lompides...
mida laiem...seda sitem... korraliku mustriga veel talutav, kuid kui kasutatud rehv ja 225 siis nagu uisutaks mööda asfaltit... see 7 tolli lai peakski olema mõeldud 225 laiusele... vee parandab mõni rehvi expert mind???

tahaks velgi... [Olemas]
#26Aga kui võtta loogiliselt- kui 16x7J peale läheb 215 siis ka 17x7J peaks sama minema...?
tahaks velgi... [Olemas]
#27... praktika:
kasutan talvel 195 laiusega ja suvel 225 laiusega rehve ja uisutamist ei ole veel esinenud....
Määrav on ikka rehvi seisukord üldiselt... kui turvisemuster on alla kulumismärkide kulunud, siis on aeg rehve vahetada...
uskuge mind, meie matsirava ajud ei ole suuremad ega pareminiarenenud kui kumme tootvate firmade inseneride omad. vaatamata laiusele peab korras rehv auto teepeal hoidma.
PS! alati on soovitav ka vaadata tootjapoolseid soovitusi. liialt lai rehv võib mõjutada juhitavust negativsuse suunas ka põhjusel, et alusvanker ei saa temaga enam hästi hakkama.
kasutan talvel 195 laiusega ja suvel 225 laiusega rehve ja uisutamist ei ole veel esinenud....
Määrav on ikka rehvi seisukord üldiselt... kui turvisemuster on alla kulumismärkide kulunud, siis on aeg rehve vahetada...
uskuge mind, meie matsirava ajud ei ole suuremad ega pareminiarenenud kui kumme tootvate firmade inseneride omad. vaatamata laiusele peab korras rehv auto teepeal hoidma.
PS! alati on soovitav ka vaadata tootjapoolseid soovitusi. liialt lai rehv võib mõjutada juhitavust negativsuse suunas ka põhjusel, et alusvanker ei saa temaga enam hästi hakkama.
Last edited by E.T. on 21 Apr 2007, 15:08, edited 1 time in total.
tahaks velgi... [Olemas]
#28mul ees 225 ja taga 245 17 tolli korgus 40 seisab teel nagu proffessionaalne tööeesel...no problemo
Last edited by jannuhellu on 21 Apr 2007, 11:44, edited 1 time in total.
tahaks velgi... [Olemas]
#29Kui õigest sain aru, siis see on rohkem maitse asi, 7J lajusele läheb nii 215 kui ka 225?
tahaks velgi... [Olemas]
#30see nr näitab rehvi laiust millimeetrites... 
1cm laiusevahe vast ei tapa, kui aus olla

1cm laiusevahe vast ei tapa, kui aus olla