pidur

...mis pidureid ja klotse sa silmas pead? stock või midagi muud, igausuguseid ju olemas ja igasuguste hindadega, kas faktost ei pakuta midagi?

...paidevei, kuidas auto on muidu, mis meeleolud valdavalt? :roll:

pidur

ketas esimene 363kr tükk , klotsid kas ca500 vee ca400 seal on valikut... ja nu on veel tuuning klotsid ca 1200 kr :lol: ja taga klotsid ca 200kr ja 2 lehekülge kust hindasid uurida on www.autoosad.ee ja www.ladu24.ee enne kuskilt uurimist mingi jupi kohta uuri sealt hindu... ja reeglina saab sealt odavamalt kui varuosa poest, kuna tean palju poode, kus juppe just sealt tellitakse, liites otsa poeprotsent :lol: vut nii on lood...

pidur

suured suured tänud...ma natsa muretsesin et ehk on hirm kallid aga pole hullugi...peaaegu niisama ju ....ma arvan ise et need pidurid peaksid stockis olema...

ja yks kysimus veel tegelt kas neid piduriklotse ja kettaid on ise väga raske vahetada???

autoga muidu olen väga rahul aeg ajalt nokitsemist vajab aga pole hullu teenib hästi ja tema välimus korvab kõik vead...tänud veelkord

pidur

peab üht kui teist teadma nande vahetuseks, ja mõni tööriist võiks ka olla... nt tagumised silindrid lähevad suure tõenäosusega vaid keerates sisse... esimestega on lihtsam-võtad sadula lahti, lükkad pitskruviga sisse ja uued vahele ja ongi ok... kuid kui ka kettaid tahad vahetada... siis ehk leidub tuttavate seas mõni mehaaniku kalduvustega tegija, kes abiks oleks....

pidur

nimelt juhtus selline lugu nende piduritega et mingi kuukese tagasi käisin ylevaatusel ja sealt oeldi et koik on korras pidurid on vaga head ja votsid ka yhtlaselt nyyd aga soitsin pidurdasin ja kais kolks ning esimene vasakpoolne piduri klots lihtsalt kukkus kyljest ara asi oli ikka nii kulunud kuigi ylevaatusel naitas et koik on korras....okei ja sis peale seda kui see jama sealtkyljest ara kukkus pidin ilma sellle klotsita soitma mingi 150km.

pidur

et siis klotsil kukkus hõõrdkate küljest? juhtub teinekord... kui 150km sõitnud oled ja nu eriti pidurdand pole ei tohiks hullu olla... peaksid ilmselt objektiivse arvamuse jaoks mõne remondi töökoja uksele koputama... :roll: kui kettad pealt siledad ja pole liialt õhukeseks kulunud võivad alles jääda...