Klubi aastamaks

E.T. wrote:tegelikkuses peaks olema EARK... Eesti Alfa ROmeo Klubi ;)

no tee või tina aga ei suuda kirjutada välja täheühendit ARK seoses alfadega (ei E-ga ega ilma) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Klubi aastamaks

Särkide, jopede ja muu nänni ostmise suhtes on mul siiski see arvamus, et kõige pealt tuleks välja uurida, mis on ühe ühiku hind ja siis panna siia foorumisse ülesse asjaga tegeleva inimese kontonumber ning kes endale vastavat eset tahavad, kannavad öeldud summa üle ja siis tellitakse asjad ühe korraga ära neile kes soovisid. Kui klubi liikmete arv pidevalt suureneb, siis võib selliseid üritusi teha minu korda aastas.

Klubi aastamaks

Riietega saan aidata, st on tutvused väga sügaval ja suures ulatuses ISC- nimelises firmas. Kardan, et paremat kraami Eestimaa pinnalt ei saaks, st tikivad, kleebivad, põletavad kasvüi igaühe auto pildi särgile. Kui oleks teada, mis suunas ja milliste riietusesemete ja logode, piltide jne peale läheme, saaks asja konkreetseks ajada. St mudelid, värvid, hinnad välja pakkuda...

Suveks oleks ju sigalahe nt vest + särk miski alfa- teemaga?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Klubi aastamaks

miski vest, nahktagi, jope vee miskit säärast oleks suht teretulnud, eeldades et mõistliku hinnaga- niipalju kui olen vaadanud hetkel mujal maailmas ringi siis suht kalliks läeb :evil: eestis pole ei õiget esindust , ega ka varuosa firmat, nii kahju kui see ka pole :roll: kuid mix mitte siis korralik klubi!? aastamaksu suhtes arvan ka mina et võistluste osamaks võiks eraldi olla... :roll: ka mul suht kiire eluke, ja ka alfake tahab miskipärast just enne mingeid üritusi töölepingu üles öelda :cry: siiski ei anna alla ja tahan ikkagi kuskile üritusele kohale ka jõuda-suht huvitav seltskond siiski tundub olevat! 8)

Klubi aastamaks

Pooldan ka, et aastamaks ja võistluste osamaks eraldi - paljud ehk ei tahagi võidu sõita?

Ja kas plaanis MTÜ teha? (Haldamine selgem, kergem ja usaldusväärsem kui lihtsalt "püha ürituse" puhul.)

Klubi aastamaks

kui MTÜ-d ei teeks, siis poleks ju ka aastamaksu kuidagi legaalne koguda...

seni olen mina neid spordiüritusi teinud printsiibil, et jääda ise kuludega nulli... (mis pole kl alati õnnestunud)... aga saadud meelerahu kaalub selle väikese miinuse üles reeglina.

Klubi aastamaks

teeme klubi ja kuna pole õiget varuosafirmat, siis...

siit idee: teeme klubilistele EARC varuosapoe ja teeninduse... Kas poleks midagi paremat sellest, kui varuosad tulevad kätte soodsamalt + alati on võimalik saada head nõu ja näpunäiteid väga asjatundlikelt klubiliikmetelt. Tingimus oleks, et peab olema klubiliige ja tasuma aastamaksu :)

Klubil võiks olla oma garaazh või koht, kus liikmed saaksid oma autot putitada jmt.

Vohh.. see oleks korralik klubi...

Aga ok ok... esialgu oleks klubi vaja :D Lihtsalt idee hakkas jooksma, kuhu asi võiks välja jõuda... vbolla veel oma võistlustiim ringrajal, rallil, vormelis?? Kui asi nii käima läheks, siis poleks ka sponsorid enam probleem :)

Klubi aastamaks

siit idee: teeme klubilistele EARC varuosapoe ja teeninduse... Kas poleks midagi paremat sellest, kui varuosad tulevad kätte soodsamalt + alati on võimalik saada head nõu ja näpunäiteid väga asjatundlikelt klubiliikmetelt. Tingimus oleks, et peab olema klubiliige ja tasuma aastamaksu Smile
soodsad varuosad- paremat on raske ette kujutada :)

Klubi aastamaks

vedruseib wrote:Aga ok ok... esialgu oleks klubi vaja :D Lihtsalt idee hakkas jooksma, kuhu asi võiks välja jõuda... vbolla veel oma võistlustiim ringrajal, rallil, vormelis?? Kui asi nii käima läheks, siis poleks ka sponsorid enam probleem :)

A kas kellegil on siin suurem(ütleme tõsine:)) kogemus tõsiste ringrajaautodega sõitmises? 8) Eesti ringrajakarika klass Juunior-1600 on hästi "kättesaadav", st suurimaid investeeringuid ei nõua vist. Kujutage ette "ALFA CORSE ESTONIA", oleks vägev 8) Igal juhul nõuab see palju entusiasmi ja vaba aega :roll:

Klubi aastamaks

no korralik on suhteline mõiste... hinnad algavad umbes 10 000 rootsi-krooni kuni sinna pea kuuekohalise numbrini välja... hetkel on müüa nt http://www.blocket.se/vi/11754845.htm?ca=11_s odavalt leidmine on raske aga neid ikka vahepeal ilmub... http://www.blocket.se/li?q=alfa&ca=11_s ... e=&gb=&fu=

vaata mis huvitavat leiad nt see gtv 2000 päris kena... :lol: natuke aega tagasi oli 11000 rootsi krooniga kena 75 müüa... stiilne valuvelg ja punast värvi... seega kui õige aja ootad siis leidub..