AUTOTEEMALINE suvaline PLÄMA vol 5

albertini wrote:Kas esituled sellel on tuning või GTA originaal ?
See mind huvitab ennastki, kuna kuulutus ka ei ütle, et xenon oleks. kuigi peaks xenon originaalis olema.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd kirjutas: Hmm, topsihoidjad gta-s, hmmmm...
Imestada pole siin midagi, copy paste, või mis iganes, on päris levinud. Selle automüüja ühe 166-e müügikuulutuses oli tagaistme seljatugi allaklapitav ja käigukasti tüübiks märgitud manuaalkast /sporttronic/. Kui sellele tähelepanu juhtisin siis saadeti mulle link Alfa autom.kasti võimaluste ja käiguvahetuse programmide-positsioonide kohta nagu ma oleksin ikka päris lol.

bnd wrote:http://www.auto24.ee/used/1301438

Ma ei tahaks pead küll anda, aga see masin oli mobiles miski aasta müügil. Pamperi parem nurk ees oli katki, pildilt ei suuda ka tuvastada, kas on ikka xenonid ees, või monteeritud tavatuled.
Hmm, topsihoidjad gta-s, hmmmm....
iluliistud ja uste sisevalgus, eriväljalase vist...

Peaks laup lausa vaatama minema huvi pärast. Vabandan müüja ees, kui on teine auto. (mobilest sinine kadunud küll)
Tervist,

Olen aastaid 4 olnud juba Alfade omanik jaa aastakümneid hingesugulane aga pole leidnud teed antud foorumi kasutajana. Täna aga segaduste vältimiseks vaatasin, et teen end kasutajaks, et vastata mõnele tekkinud küsimusele kuna üks semust näitas lõiku. Kuna nagu eestlane ikka siis kõigepealt otisb ikka, et saaks kritiseerida, vinguda jne.
Kuna kõik on kuulutuses lugemas, kas ikka autol on topsihoidja või kas tagaiste käib 166el alla, kuid jätab lugematta, et auto on pärit Sveitsist, mitte katkise stangega Saksast. Kuna ka mõni tark teab kindlasti, et GTAd tulid vaid Xenodega, siis teadmiseks, et kahjuks päris ei tulnud. Oman nii 2003 aasta UK müügibrozüüri, kui ka Saksa oma ja mõlemis on see lisavarustusena kirjas ja kahjuks ei ole ka antud sõidukil xenoone vaid originaal tuled. Käisin enne antud auto soetamist ca kümme GTA-d läbi, siis ca pooltel ei olnud Xenoone ja loomulikult oleks ka ise eelistanud neid, kuid pidasin tehnilist poolt ja üldist seisukorda tähtsamaks kui xenoone.
Ei midagi paha aga kui olete väga täpsed ise lugema asju siis lugege palun täpsemalt ja ärge alati kritiseeriga kui niikuinii ei ole isegi reaalslet ostmas. Eks ka mina eksin ka ja nagu ikka automüügis müüjale tundub alati asi ühtmoodi ja ostjale teistmoodi:) ja korrektsuse huvides peab muidugi õige varustus kirjas olema.

Ilusaid pühi!

Minimality wrote:Double post mingil põhjusel võib ära kustutada :oops:
:duh: Oi kurja, suures kustutamise hoos läks vale postitus ajaloo prügikasti :oops:

PS! Veel kord, palun mitte kirjutada postitusi spämmarite järele :finish:
Tegelikult ma olen normaalne....

ints137 wrote:
bnd wrote:http://www.auto24.ee/used/1301438

Ma ei tahaks pead küll anda, aga see masin oli mobiles miski aasta müügil. Pamperi parem nurk ees oli katki, pildilt ei suuda ka tuvastada, kas on ikka xenonid ees, või monteeritud tavatuled.
Hmm, topsihoidjad gta-s, hmmmm....
iluliistud ja uste sisevalgus, eriväljalase vist...

Peaks laup lausa vaatama minema huvi pärast. Vabandan müüja ees, kui on teine auto. (mobilest sinine kadunud küll)
Tervist,

Olen aastaid 4 olnud juba Alfade omanik jaa aastakümneid hingesugulane aga pole leidnud teed antud foorumi kasutajana. Täna aga segaduste vältimiseks vaatasin, et teen end kasutajaks, et vastata mõnele tekkinud küsimusele kuna üks semust näitas lõiku. Kuna nagu eestlane ikka siis kõigepealt otisb ikka, et saaks kritiseerida, vinguda jne.
Kuna kõik on kuulutuses lugemas, kas ikka autol on topsihoidja või kas tagaiste käib 166el alla, kuid jätab lugematta, et auto on pärit Sveitsist, mitte katkise stangega Saksast. Kuna ka mõni tark teab kindlasti, et GTAd tulid vaid Xenodega, siis teadmiseks, et kahjuks päris ei tulnud. Oman nii 2003 aasta UK müügibrozüüri, kui ka Saksa oma ja mõlemis on see lisavarustusena kirjas ja kahjuks ei ole ka antud sõidukil xenoone vaid originaal tuled. Käisin enne antud auto soetamist ca kümme GTA-d läbi, siis ca pooltel ei olnud Xenoone ja loomulikult oleks ka ise eelistanud neid, kuid pidasin tehnilist poolt ja üldist seisukorda tähtsamaks kui xenoone.
Ei midagi paha aga kui olete väga täpsed ise lugema asju siis lugege palun täpsemalt ja ärge alati kritiseeriga kui niikuinii ei ole isegi reaalslet ostmas. Eks ka mina eksin ka ja nagu ikka automüügis müüjale tundub alati asi ühtmoodi ja ostjale teistmoodi:) ja korrektsuse huvides peab muidugi õige varustus kirjas olema.

Ilusaid pühi!
Ma arvan, et seda ei ole vaja isiklikult võtta. Tegelikult on reaktsioon väga loogiline kui arvestada olusid.

Eesti Alfistide ringkond on väga väike ning ma arvan, et suur enamus(kaasa arvatud ka mina) on arvamusel, et tegemist on peaaegu nagu väikse küla kommuuniga ehk selline kõik teavad kõiki olukord.

Isegi kui ei ole foorumi kasutaja siis keegi kuskilt ikka kuidagi pidi teab ning mingit infot ikka on. Isiklikult julgen väita, et ma tean peast kõiki erilisemaid Alfasid eestis ning kellele nad kuuluvad, ning usun jällegi, et ei ole ainuke(ning see hõlmab ka terve portsu "tavalisemaid" Alfasid, vabandage väljendi pärast).

Seega on täiesti mõistetav, et kui suhteliselt lambist ilmub välja eestis müüki 156 GTA, millest keegi midagi ei tea, auto mida veel mõni hetk tagasi oli ainult 2tk eestis, nüüd 1 ja varsti vb mitte ka sedagi, et inimestel tekib palju palju küsimusi.

Esimene mõte tekib muidugi, et raudselt keegi kes asjast midagi ei tea, mõtles et toob mingi ägeda auto ning tegemist on autoga nagu iga teisega. Kuigi 156 GTA on väga eriline, spetsiifiline ning oma kiiksudega auto, mida mina isegi ei julgeks mitte kellelegi soovitada, kes täielikult asjaga kursis pole mida ta siis õieti ostab.

Seega olekski tervitatav kui sa räägiks vb endast ja autost natuke lähemalt, sest Alfa pole see auto, mida ostetakse ainult müügikuulutuse põhjal. :D
ts wrote:
Minimality wrote:Double post mingil põhjusel võib ära kustutada :oops:
:duh: Oi kurja, suures kustutamise hoos läks vale postitus ajaloo prügikasti :oops:
Pole hullu, browseris back-ides sain posti kätte, uus katse :D

Jah, GTA'si tuli tavatuledega ka. Seda tean mina ka öelda, vähemalt paljudel AO foorumis on tavatuled. Topsihoidjaid vist tõesti ei saanud, ka mitte lisavarustuses mitte. Mis iseensest on kahju :P ...1 võks ju ometigi kuskil olla :D
Kuidas turvapatjadega on? Minu GTAl on neid ka 8, kuid mitte kõigil pole neid niipalju. Autotelefoni vist sellel ka pole? Vähemalt teistsugune raadio on autos. Sellel on CD lugeja ees, kuid kus siis see box asub? Mul on BOx pagassis.

Aga näe, kiunu üles tõmbamisest oli kasu

On tekkinud ilusad pildid, kus on nt tulede kohta kohe näha, et on musta põhjaga tuled, mitte tavalised. Varasema pildi pealt ei olnud seda näha ja seepärast ka selline küsimus.

CD-box peaks olema pagassis, vähemalt minu omal oli, aga mul ei käinud ette ühtegi plaati sisse.

PS! mobiles ei ole ainult saksa autod :grandpa:

Olen paksu nahaga ja ei lase häirida aga eksivad kõik ja nii ka mina ja tõesti esmapilgul arvaks tänapäevane inimene, et autol ikka käivad tagumised istmed alla ja ka topsihoidja ikka on, seega iga kommentaar väärarusaama tekkimiseks on teretulnud kuid mitte alati ei pea võtma teemat, et näe kus loll :lol: .
Aga see selleks.

GTA-d hiilinud siis üle aasta. Sooviks oli kindlasti SV kuid teine värv ja teine velg, kuid läks nii nagu ta läks.
Tänaseks meeldib sinine vist isegi enim ja isegi rahul kuid kuna armastan võimalikult originaalilähedust, siis veljed võiks olla ikka Õiged.
Toodud siis Sveitsist ja täiesti sirgena. Teisipäeval vuras koormast maha ja seega ka mina veel tutvun asjadega.
Sveitsis oli see ühe omaniku käes algusest lõpuni ja hoitud kindlasti paremini kui kõik konkurendid, mida aasta jooksul vaatamas käinud. Kindlasti on ka väiksema läbisõiduga autosid olnud kuid siis on ka summa oluliselt teine, mida omanikud on küsinud. Kuid julgen väita, et tehniliselt on igati korralik isend. Hooldatud regulaarselt nagu peab.
Viimane hoolde käigus on eelmine omanik välja vahetanud kõik pidurid (kettad/klotsid), amordid/vedrud, summuti otsast lõpuni.
Mis vigu leida võib: üks tagumine klaas ei toimi, esitiivanurgas kus liitub stangega on tekkimas rooste (värv on peal aga mull on juba all, esistanget on tõenäoliselt vastu äärekivi kriibitud ja natuke värvi maas, parempoolsel esilogaril on kate puudu. Tänaseks rohkem pole avastanud.
182000 peal on vahetatud küll hammasrihmakomplekt, kuid esmaspäeval lasen oma käe peal veelkord üle vahetada, et oleks kindlasti muretu ja lisaks siis uued küünlad, õlid, filtrid jne.
Esialgsed emotsioonid on võimsad ja plaan ikkagi endale jätta ja arvele ka võtta ja plaaniga rohkem selliseks pühapäeva autoks, kuid kui tuleb konkreetne ostja siis olen nõus ka loovutama.
Kui küsimusi, küsige ja vastan nagu oskan.

Kui sul on vaja tagumise akna mootorit, siis mul on täitsa olemas :icon_thumbup: . Kui sinna muidugi sobib GTA sedaan kerega ukse mootor? Tagumine uks on SW'l pikem kui sedaanil? Mõni targem võiks öelda :P

ints137 wrote: kuid esmaspäeval lasen oma käe peal veelkord üle vahetada, et oleks kindlasti muretu ja lisaks siis uued küünlad, õlid, filtrid jne.
Kes iganes hakkab sul hammasrihma vahetama, siis küsi talt enne üle, et tal on kindlasti olemas GTA-nukipakud olemas. GTA-le sobivad AINULT ja AINULT GTA-pakud, kuigi mingi kataloog näitas, et ka 3l omad sobivad. Minul nt vahetati hammasrihma 4 kuud. Niiet, sõbralik soovitus- igaks juhuks uuri. Kui keegi arvab, et saab selle tehtud markeri märkide vms järgi- siis sõida sealt kohe minema. Minu omale pandi 3,0l pakkudega alguses peale ja siis tänu sellele lasti klapid kolbidega kokku ja peale seda käivitati veel 4 kuud, enne kui sai alles käima. Paar kraadi vale ja ei käi lihtsalt.