O : Embleemid !

Tere Alfistid, sooviks osta 156 - le uued embleemid, kuid esinduses pakutud hinnad võtsid põlvist nõrgaks ! :D :icon_shocked:
Kas kellegil on neid üle, teab kellel on, teab kust saab tellida, osta odavamalt või mis iganes !
Tänan tähelepanu eest :icon_hi: ,

Albertini
Alfas are for nice people...

Itaalased jah ei taha miskipärast normaalse hinnaga embleeme väljastada. Ma saaks aru kui sellist asja esineks üliharva, kuid tegu on ju siiski enamikke alfasid ühendava tüüp-erroriga. St teoorias peaks ju tootmise maht hinna alla tooma aga näed võta näpust :D

:roll:

IMHO esimese märgi 23€ ei ole küll eriti tappev... tagumine märk on tõsi küll vist poole kallim (kui tuleb koos pesaga, ilma pesata oli vist 41?)

ega Ebayst uut märki kah odavamalt saa :mrgreen:

eriti jube on see siis, kui neid on vaja kohe mitumitu komplekti (siis tasub see neälja värvipotsiku ostmine juba kuhjaga ära)

P.S. kui juba teemaks tuli- ega kellelgi pole juhtumisi võimalik kuskilt märgi värvikoode leida :icon_shifty:
Tegelikult ma olen normaalne....

Minu hinnapäringule Pilotist vastati esimene 58.30, tagumine 72.83-
Küsisin, et eurodest räägime või ??? :icon_censored: :D

Tuleb välja, et jah, märgid pidavatki kallid olema ja eriti nii ilus, kui seda on alfal. No mis sa ütled, omamoodi õigus ju kah... :icon_angel:
Esialgu katsun veel romulast läbi vaadata, ehk leiab mõne säädsa, kui ei siis ebay variant ja viimase asjana tuleb Piloti ukse taga :butt: püksi panna ja silmad maas leti äärde jalutada raha näpu vahel.
Pole kunagi miskit ebayst tellinud, lihtne - kerge ?

Proovi järgi, pole seal keerulist midagi. Registreerid kasutajaks, vaja oleks krediit-, või selle võimalustega pangakaarti kuna Pay Pal-i /teed sinna ka konto omale/ kaudu maksmine. See kõik ei võta kaua ja pole keeruline. Märk kannatab mõnda aega oodata, kindlasti leiad soodsamalt nii mõndagi.
Otsingus kauba asukohaks ikka Worldwide, vaatad kauba kirjeldust ja saatmiskulusid, kui Eesti pole märgitud, saadad müüjale kirja jne. Ära ainult kogemata" Buy now "vajuta kui ostus kindel pole.

albertini wrote:Minu hinnapäringule Pilotist vastati esimene 58.30, tagumine 72.83-
:icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked:

see on nüüd ikka päris kirves küll :icon_shifty:

Ebay-st on kõige lihtsam osta, kui Sul on mõni tuttav, kes sealt midagi ostnud või müünud on (tagasiside reitingu pärast) :-) vastasel juhul saadetakse Sind puu taha palvega midagi saata "eestisse" (oma kogemus)

aga muidu jah- konto, paypali konto või kui väga inimestesse usud, siis virtuaalne krediitkaart (swedi kohta ei tea aga seb-il on see olemas)

ja siis klõps klõps ja asjad kohal

ts wrote:
albertini wrote:Minu hinnapäringule Pilotist vastati esimene 58.30, tagumine 72.83-
:icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked:

see on nüüd ikka päris kirves küll :icon_shifty:
Yep seda ma mõtlesingi, et Itaalased ei anna normaalse hinnaga kätte :D Vihjeks võin öelda, et isegi oma hinnas on need embleemid piisavalt kallid, et ma tellisin ikka e-bayst kellegi lao ülejääke :icon_thumbup:

TS kirjutas:Ebay-st on kõige lihtsam osta, kui Sul on mõni tuttav, kes sealt midagi ostnud või müünud on (tagasiside reitingu pärast) :-) vastasel juhul saadetakse Sind puu taha palvega midagi saata "eestisse" (oma kogemus)

Mul siis lihtsalt vedas, mõni ost oli küll juba tehtud, kui tahtsin ühe USA ja Italy veel maksmata tellimuse tühistada, veidi kirjutamist oli küll aga kõik lõppes ilusti. Kui tahetakse kaupa müüa saab ka Eestisse, või oli asi selles, et tegemist oli Alfa osadega :D

ma arvan, et asi oli mõlemas - noh... teisalt jälle-> ka siin varuosapäringud romulatele, mille sisuks on Alfa jupid kaovad nagu mutiauku :icon_moron:

Mul peaks ka üks esimene, mitte päris tutikas, aga suht viisakas seisukorras, kuskil vedelema. Kui ma ta kuskilt üles leian, võin pildi teha. Ma ei garanteeri, et leian, aga ma üritan.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

zakalwe wrote:Mul peaks ka üks esimene, mitte päris tutikas, aga suht viisakas seisukorras, kuskil vedelema. Kui ma ta kuskilt üles leian, võin pildi teha. Ma ei garanteeri, et leian, aga ma üritan.
Ma siin ühele mis sobib tagumisele sain küüned enam- vähem taha :icon_angel: , saaks nüüd ette ka oleks ju täitsa vonks !
Saadad äkki pildi privasse ja hinna kah, saame kaubale ! :icon_thumbup:

Ah, tegelt ma isegi tean, kus ta on. 156 pagasnikus. Selle ligi pääsen ma kõige hiljemalt järgmisel laupäeval. Vb varem ka.
Hinnast ma ei oska midagi rääkida, ma olen õpetaja, mitte kuradi poodnik. Üleliigsed asjad võib kas ära kinkida või küsida nende eest sümboolne hind. Ja eks näha ole, kuidas selle seisukord sulle üldse sobib.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)