Alfa 156/GTA velje sobivus

nu 156 originaalis siis 5 x 98, offset 28..30 , keskava 58.0 ja nu veidi nettis ringi vaadates leitsin miski lehe kus müüdi gta velgede koopiaid-ehk siis kerge gta(magneesium sulamiga velg) koopiaid mis on täis alumiiniumist... ja seal oli juttu ATE pidurisüsteemist-et gta velg sobib hilisematele mudelitele millel on ATE pidurisüsteem... muidugi pole ma 100 % selles kindel... aga arvan et et sobivad...

Slicer wrote:Tere. Ei hakanud uut teemat tegema. Arvan, et teema algataja pole vastu kui küsin oma tehnilise küsimuse siin. Nimelt sooviks osta velgesid 4x98, mille offset on 35. Minul on aga Alfa 145 millele lähevad alla 4x98 kuid offset on 38. Selle tabeli järgi http://www.hot.ee/spidomeeter/fitment.html
Kas saab üldse selliseid velgesid alla panna minu autole, mida arvestama peaks? Ja kas see keskava suurus ka midagi loeb/ takistab?

Nii palju, kui ma aru saan, on offset seal tabelis antud vahemikuna. Parandage mind kui ma eksin.

Keskava loeb täpselt niipalju, et ratas kas ei lähe korralikult otsa (kui keskava väiksem) või ei vajab korralikult istumiseks mingit seibi vahele (kui suurem). Mul on talvekad näiteks lada velgede peal, mille offset on 35...38 (st jääb alfa 33 piiridesse, mis on 30....38 ) ja ma küll pole tähele pannud, et mingit väga sisulist erinevust oleks. Aga 145/146 puhul on ju offset antud ühe konkreetse numbrina? Äkki oleks mõistlik seda siis ka järgida?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

ja pakun et see 35..või 38...ei mõju sul eriti nagu kuskile... peamine siiski et keskava õiges mõõdus -kui suurem nu ega hullu ei ole reeglina ka siis- kuigi on juhtunud et mõni velg tahab seibi vahele muidu jääb raputama...(ei jää päris keskele ja viskab) ja kuna 33-mel taga rattal üsna ligidal pikkivardad siis tasuks proovida ega vasta hakka käima..

Lasin profil alla panna, ning ütles et ideaalselt sobis, oleks rohkem olnud siis poleks seal midagi klappinud. Balansseeris rehvid velje peal ka ära, auto juhitavus on 100% teine. Algus kiskus sirge peal tugevalt paremale, mõtlesin ,et tagasillas midagi perse. Kuid asi oli rehvudes :lol: Nii tühine asi võib ka auto juhitaavust parandada :P

Pilte siis autost ja velgedest leiab siin .

http://slicer.planet.ee/Alfa/