AUTOTEEMALINE suvaline PLÄMA vol 5

::itpnt::

tuuningul ja tuuningul on IMHO suur vahe sees 8)

näiteks igasugune tuuning 166, 164 või 147 puhul on pehmelt öeldes ... :oops:

samas 156 GTA-M on natuke teisest puust (või näiteks 155 TI-Z) samuti reissingluk 105 või 116 seljas :icon_thumbup: jms "klassikaline" tuuning

noh ja kui juba vinti üle keerata, siis castagna vittoria näeb väga tuunig välja aga ei häiri oluliselt rohkem, kui originaalne ES-30 (vaidluse küsimus muidugi)

aga üldjoontes päri - pisike suunatuluke siin ja pisike laiend seal ei häiri ... aga kuskil on piir ees küll :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Sellel valgel oleks vaja mingeid normaalsemaid velgi ja see neoon põhjavalgustus ära kaotada. Sinna alla sobiks OZ Ultraleggera velg väga hästi- kahjuks müüsin omad maha :icon_moron:

ts wrote:::itpnt::

tuuningul ja tuuningul on IMHO suur vahe sees 8)

näiteks igasugune tuuning 166, 164 või 147 puhul on pehmelt öeldes ... :oops:

samas 156 GTA-M on natuke teisest puust (või näiteks 155 TI-Z) samuti reissingluk 105 või 116 seljas :icon_thumbup: jms "klassikaline" tuuning

noh ja kui juba vinti üle keerata, siis castagna vittoria näeb väga tuunig välja aga ei häiri oluliselt rohkem, kui originaalne ES-30 (vaidluse küsimus muidugi)

aga üldjoontes päri - pisike suunatuluke siin ja pisike laiend seal ei häiri ... aga kuskil on piir ees küll :wink:
Olen täitsa nõus, funktsionaalne rajatuuning on selline, mida ma aktsepteerin. Parim eeskuju minu jaoks vähemalt on näiteks GT3 klassi autod oma splitterite, difuusorite ja suure tagatiivaga(ka lähedased BTCC/ETCC Alfad nagu TS mainis või päris GT3 Aston Martin DBR9).

Aga igast muu pudi-padi, mis on ainult väljanägemise nänn on täiesti mõttetu ja kole.

ainus aksepteeritav tuuning on samaajastu originaal või tuntud tuuniate tuuning, millest auto pärit on, igasugune isearetus a`la "ma olen targem kui pininfarina" ei sobi ja ei saagi sobima
ps krt alfa orig tuuninguga on tuuga muidugi, näiteks mu 116-le pole sisuliselt midagi pakkuda peale tagaspoila

Hakkas täna huvitama üks alfa. Mis on saanud tollest EUR numbrimärgiga punasest 155-st. Oli ju teine kunagi üleprahi püstol aga nüüd on vähemalt foorumi avarustes kaduma läinud. Teab keegi kedagi kelle kätte iludus rännanud on ?
Alfas are for nice people...

::itpnt::

viimati oli see mingite betoonimeeste käes ning mingil hetkel oli ka auto24-s müügil ... nagu oleks betoonimeetse käest tulnud...

Kindlustus on igatahes äsja uuendatud ning ilmselt see kuskil ringi vurab :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Mulle jäi kalkulatsiooni osas see segaseks, et oli arvestatud nii liisingumakseid, kui ka ostu-müügihinna vahet. Kas ei peaks olema üks või teine aga mitte mõlemad koos.
147JTD

Ostes maksin sisse summa X. Siis tasusin iga kuu (18 kuud) liisingumakseid summas Y. Müües, kui pank oli oma osa kätte saanud, andis ostja mulle veel summa Z. Seega kulud on X+(Y x 18)-Z = kulud soetamisele.

Vist on nagu loogiline? Aga jah, See 10K eeki lõi ka endal väga valusa reaalsusega.

Mulle meeldib see viimane lause seal, „Kui sa midagi väga armastad, siis sa pead laskma tal Tartusse minna.”

Mul on pigem niipidi, et kui midagi väga armastan siis liiklen Tallinna linnas(olude sunnil) võimalikult vähe :D ja soovitavalt mitte vihmaga. ja soovitavalt kui teid pole soolatud. ja soovitavalt talvel üldse mitte tegelt.

...liiklen Tallinna linnas(olude sunnil) võimalikult vähe ja soovitavalt mitte vihmaga. ja soovitavalt kui teid pole soolatud. ja soovitavalt talvel üldse mitte tegelt.
Ehk siis ainult garaažhi tagurdamise rõõm?

kapa98 wrote:
...liiklen Tallinna linnas(olude sunnil) võimalikult vähe ja soovitavalt mitte vihmaga. ja soovitavalt kui teid pole soolatud. ja soovitavalt talvel üldse mitte tegelt.
Ehk siis ainult garaažhi tagurdamise rõõm?
Eip, st Tallinna ümbruses leidub häid teid. Tallinnast kaugemal leidub veel paremaid teid. Sinna ei protesteeri auto minema :D (sh ka ringrajad)

Kuigi homme läheb ta sooja tuppa tõstuki peale seisma väikse projekti raames.

Slicer wrote:Kokkuvõttes iga kuu pea 10 000 eeku vanas rahas on päris palju :icon_crazy:
Lõin kokku enda erinevad arved. Peale ostu: mootori kappremont + 1kuud sõitmist ja siis Total Makeover :icon_moron: kulutused+sellest ajast tavalised kuluosad ning bensiin + siia hulka auto ostuhind = ~9000 eeku kuu kohta. Seda siis 3 aasta vältel. :icon_wtf: