Alfa Romeo GTV 3,0 98a. vasakut plokikaant vaja?

kui juhuslikult 164 mudelil sama kaan siis saksamaalt saada 500 EUR ehk ca 10 000 krooni-võrreldes sõbra diislile pakkutud 21 000kr suht odav... lehekülg siis http://www.okparts.net/ aga sobivuse soovitan ennem kindlaks teha... 8) endal on 164 mudeli plokkikaas olemas-paraku koos ülejäänud mootoriga :roll: seega ei ole eriti müügihuviline 8) samas 164 24v plokkikaaned peaks Allani nimelisel mehel olemas olema-võid küsida-numbrit ei oska öelda kuid kuldses börsis peaks tal kuulutus olema...

hmm... keeleteadlane :?: :lol: edu sulle -eesti keelevara on igati painutatav ja asju kirjutatakse nii naq paremini kõlab... mulle isiklikult kõlab kaan paremini :lol: ja nu pöördes lõpp ka vist muutub...vee mis??? mida iganes... mehed saavad probleemist aru ja ka tegelevad asjaga 8)

asjast rääkides-ürita mail saata, ehk on numbrit vahetand... ja nu ps-iga võid saata mulle pakkumise-ehk olen nõus ühest kaanest loobuma.. oleneb summast... :roll: sest mul nende kaantega suht kurjad plaanid :twisted: ja kus sa ise täpsemalt asud? ja üritan uurida palju ülelahe naabrid sellise jupi eest küsivad,kui neil üldse seda leidub..

jaan wrote:ma lihtsalt ei saa vaiki olla - KAAS, mitte kaan. Kaan elab mudas.

Mari Tarand Keelekõrv.
Sekundeerin siinkohal Jaanile

Kui on vaja ploKKikaasiSID (kaas, kaane, kaant), siis tartus soovitan jätkuvalt pöörduda TaMag autosse, jaama 82, olerexi taga

Äkki keegi siit teab meest nimega Kalle Kukk? Olla olnud jupp aega alfaklubi liige....ta on eelnimetet koha boss
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)