Alfa Romeo 75/Ameerika

on küll....halli värvi... ja nu hetkel veel mitte oma täies hiilguses-esimene nurk on kuskile ära aetud, sammuti üks koopaserv nati räsida saand ja nipet näpet veelgi... summuti vajab ka veel restaureerimist veidi...kuid üldjoontes ok... fotode ja videodega pean tunnistama et pole neid teind :oops: kuna pole veel raatsind digikat soetada(kõik vaba finanss hetkel alfade alla läind) :twisted: kuid üsna varsti saab miskit ka tehtud 8) ja loodetavasti jõuame täies hiilguses 13. mai alfaringile...-kui hästi läheb siis lausa 3 alfaga..kui nii hästi ei lähe siis minimaalselt 1 alfaga :lol:

Alfa Romeo 75/Ameerika

nüüdseks on hoovis juba 2 alfa 75 3,0 isendit-mis kannavad iluvõrel kirja Ameerika, minu küsimus et mida see seal sümboliseerib? ja nu piltidega lugu selline et suht räsitud momendil näevad mõlemad välja... :roll: ei hakka õuduspilte koopaservadest üles riputama :lol:

Alfa Romeo 75/Ameerika

VML wrote:nüüdseks on hoovis juba 2 alfa 75 3,0 isendit-mis kannavad iluvõrel kirja Ameerika, minu küsimus et mida see seal sümboliseerib? ja nu piltidega lugu selline et suht räsitud momendil näevad mõlemad välja... :roll: ei hakka õuduspilte koopaservadest üles riputama :lol:

:shock: Ahnitsed :?: :lol:

Ameerika on lihtsalt ameerika :lol: ehk siis trimm jms nipet näpet erineb "tavalisest" 75-st, nimi anti vist esistange järgi (pidid ju mikimaal need rohkem põrkama, kui euroopas)
Tegelikult ma olen normaalne....