Käelisus.

Tobe küsimus.. onju? Aga tuleneb sellest, et viimati, kui alfat ostsin, olid mõlemad osapooled vasakukäelised. Võibolla kokkusattumus aga on ju ka tehtud igasugu x-uuringuid ja leitakse, et vasakukäeliste mõttemaailm on natuke...teistsugune. Siit tekkiski siuke sportlik tedmishimu - Kas Alfahuvi on seotud ka käelisusega või mitte. :lol:

Käelisus.

niipalju kui mina olen kokku puutund alfa ostu ja müügiga siis on minu teada kõik parema käelised old... ka rootsis... seega ütleks ma et :arrow:

SEE MÜÜT ON MURTUD :!: :lol:

Käelisus.

Üldjoontes on statistika selline, et vasakukäelisi on populatsioonis (tervelt) ca 10%. Alfaomanike populatsioon on iseenesest piisavalt suur, et paari vasakukäelise kokkusaamine poleks eriline üllatus.

ahjaa, muide, vasakukäelised surevad statistika põhjal paremakäelistest ka keskmiselt 10 aastat varem ära... :)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Käelisus.

alfanatico wrote:jimi hendrixi ja kurt cobainiga läks suisa kehvasti, niiet ärge kitarrijärgi haarake jumalaeest... :?

höh-höh

mina paremakäelisena ikka tohin.

Mul on paar sõpra, kes on rasket vaeva näinud vasakukäeliste kitarride hankimisega...sama raske kui alfa omamine.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Käelisus.

...vasakukäeliste kitarridega on jah suht sama keeruline nagu alfadega, aja teisi mööda ilma taga :lol: olen kokku puutunud kitarridega umbes paarkümmend aastat :wink: ...jimi tehnikat viljeledes on muidugi lihtne, sest tema pööras paremakäelise strati lihtsalt teistpidi, mul omal sõber mängib samamoodi, väga haige vaatepilt, keelte asetus tagurpidi :P ...omal on juba kümmekond aastat tagasi soetatud Gibson Les Paul Studio, ilus punane mahagon, njäu 8) 8) 8) ...niipalju siis teemasse jälle :D

...aga mis teha siis kui oled vasakujalgne nagu Roberto Carlos? :shock: ...sidur lahutab koguaeg vä :lol: :lol: :lol:

Käelisus.

alfanatico wrote:...aga mis teha siis kui oled vasakujalgne nagu Roberto Carlos? :shock: ...sidur lahutab koguaeg vä :lol: :lol: :lol:

paned jalad risti?

Käelisus.

ikka parema käeline... ja siin Lätis on ka olukord kuidagi parem Alfade mõttes, kui Rootsis...

Kohe esimesel päeval hakkas silma Brera, mitu 159't, mitu 156'te, paar 166'te ja üks GTV... uskumatu... isegi Tlnas pole sellist melu...

Aga tänavad on siin halvad... oi kui halvad... ime, et enamusele neist ka tänava nimetus on antud :S

Asfalt on kõrvaltänaval haruldane nähtus :S

Käelisus.

08:03... tammsaare pikendus... uinusime ummikus ja siis naine äsas ribidesse

vaata 159 SW...

ja milline värv... uhhh... see võttis kl silma särama ilma kohvitagi.

Käelisus.

Tjah... olen isegi näinud... üks seisab mu arust pidevalt sõle ja paldiski mnt ristmiku nurgal... ja vbolla on see sama, või siis mõni teine, mida olen näinud korduvalt Veerenni taga otsas seal ühe poe ees seismas. Seal kaks neid 156SW ja 159SW mu arust...

Aga 159 SW argghhh... ila tilgub suunurgast juba :D

Käelisus.

arvestades seda et vasakukäelisi sünnib sajast inimesest neli :wink:

seega müüdi murdmisest on asi kaugel kui vasakukäelistest neli inimest ostab alfa siis palju peavad paremakäelised alfasid ostma et asi tasakaalus oleks??

eks see ole tore :D