AUTOMOBILE BELLO V

ATTENZIONE, HUOMIO, UWAGA!

Automobile Bello V toimub 16-17 juunil Põlvamaal, Partsi külas, Pikamäe järve kaldal http://www.hot.ee/pinna/ .

Automobile Bello on konkurss, mille osalejad hindavad üksteise Alfasid. Auhindu jagatakse kahes klassis: üle 10a vanused Alfad (1910 – 1996) ning kuni 10a vanused Alfad (1997 – 2007). Lisaks terve rida eriauhindu erinevates kategooriates. Rõhk on auto välimusel, salongil, mootoriruumil ja üldmuljel. Kilovatid, kiirendusvõime ning juhi kurvitehnika ei loe. Konkursil osalemine ei ole kohustuslik, kuid kui auto on pestud, siis muidugi soovitatav. Eelmise aasta lemmikud olid Harti 75 3,0 ja Jüri 156 TI, ühed mustad mõlemad. Värvi loomulikult!

Ajakava:

Laupev, 16.juuni 2007

11.00 - kohtumine Ülemiste keskuse parklas, alustame ühist sõitu lõuna poole

14.00 - lõuna Tartus, (asukoht täpsustub)

16.00 - Automobile Bello V

18.00 - sportmängud (jalg-, võrk- või muupall)

20.00 - õhtusöök ja autasustamine majutuskohas.

hiljem - viktoriin, suve nautimine

Pühapev, 17.juuni 2007

10.00 - hommikusöök

12.00 - sõit koju või vaba kava

Majutuskohas mahub katuse alla magama soovikorral 16 inimest, ülejäänud telkides. Arvestama peaks 500 krooniga/ inimene ja 250 krooniga/ pereliige, lastele tasuta. Selle eest saaks ööbida/telkida, õhtustada, hommikusööki ning see aitaks katta korraldamiskulusid. Hinna sees on suitsusaun ja järv. Kaasa tuleks võtta oma joogikraam.

Kui oled tulemas, siis palume registreeruda hiljemalt reedeks 1. 06. 2007. Registreeruda saab makstes oma osalustasu: Ellen Liigus a/a 17000112415. Maksekorraldusele märkida AB2007, oma nimi ja osalevate pereliikmete ning laste arv. Lisaks palume saata sama sisuga teade osalemisest aadressile jaantiidemann@hot.ee .

Kontakt: Jaan 5661 7725

AUTOMOBILE BELLO V

ohoo, kas mu silmad näevad sajapikslist jannuhellu avatari? 8) :lol:

kusjuures kolme lapse isa ise ka peal? nagu west-coast-custom'i hoovis tehtud pilt kohe... :D .

...mis sa uurid muidu, mine kohale ja pane kinni see üritus, su geeteevee näeb välja maksimaalne komm 8)

...ise olen paraku monaakokandis siis :oops:

AUTOMOBILE BELLO V

tervitused njah kuuuuleeeee sina saadki mind aidata !!! oled sees???arutame mul diil sinuga kui sul aega on

kohale lähen ikka...ei usu ainult et minu alfiino suudab seal midagi teha aga eks silm puhkab teil kõigil selle musta ratsu peal :oops: :wink:

AUTOMOBILE BELLO V

::link::

kui kaup õnnestub, siis tuled/lähed jala?

aga kui GTV siis on lootust kl saada parima alfa tiitel... eks need turboga ja ilma turbota 75-d ole kogund kl tiitleid juba piisavalt. ja 1 punane ülesvuntsitud 164 läheb rohkem tjuuningukategooriasse...

uuematest alfadest mina annaks max punktid GTV-le (kui ma kohale tuleks... mis hetkel võib olla prsitud väliseestis viibimise tõttu)

AUTOMOBILE BELLO V

jaan wrote:Majutuskohas mahub katuse alla magama soovikorral 16 inimest, ülejäänud telkides. Arvestama peaks 500 krooniga/ inimene ja 250 krooniga/ pereliige,

Ma väga vabandan, aga ma ei saa sellest summaskeemist kuidagi aru...

Et kuidas eristuvad 'inimene' ja 'pereliige'?

'inimene' on siis alfaomanik (ütleme mina), 500, 'pereliige' oleks naine, 250, ja sülelaps on tasuta, see tähendab, mina näiteks peaks maksma 750 krooni, kas nii?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

AUTOMOBILE BELLO V

kurjam... pole üldse kindel, et jõuaksin oma masina selle bello võistluse jaoks piisavalt bellissima korda saada.

Veljed vaja poleerida, paar vidinat külge kruvida, üks mõlgike siluda... pealegi, üks 156SW Ti on ja jääb vist alati ilusamaks seal Balti jaama ees, kui minu oma :(

AUTOMOBILE BELLO V

ahh jah ja keegi rääkis et minu oma on ilus ??? kui siin sefid hakkavad poleerima ja möllama :D ehhh ma tulen niisama kohale lihtsalt teisi alfasid uuudistama ...156tesid näiteks :P igatahes keegi kuramus on minule ka mölgi lööönud juhi uksele.... ja pisike on ka kõrvalistuja ukse sees..need vajaks vaid välja imemist aga 1500 eeku detail pole hetkel ressursse sellise jama jaoks...

AUTOMOBILE BELLO V

jannuhellu wrote:igatahes keegi kuramus on minule ka mölgi lööönud juhi uksele.... ja pisike on ka kõrvalistuja ukse sees..need vajaks vaid välja imemist aga 1500 eeku detail pole hetkel ressursse sellise jama jaoks...

Parandus: 900 eeku detail. http://www.molgimehed.ee/index.php?alam=7

Sul ka tigedad tartlased, kes alfasid vihkavad, mõlgid sisse sõitnud, jah?

Ma isegi ei ürita neid iluvigu, mis küljes, kõiki lappima hakata. Tulen niisama teiste omi vaatama ja enda oma väljanäitusele ei pane.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)