unistan 156st

:oops: tglt ka....kaua juba olen tahtnud 156 te endale ehk siis arvan et võtaksingi sellise plaani ette ja vahetaks oma gtv 156e vastu kui keegi oleks huvitatud muidugi..enne käin trkast läbi :P lasen vinks vonks pisi kulinad korda teha ja siis võiks asja arutada....

unistan 156st

see on väga kena masin... ja eriti seffid on veljed seal all... ning ka masina korras hoiult ei saaks öelda, et kokku hoitaks... kuigi ehk pole just praktiline masin, kuid nagu alfa reklaamgi väljendab: kui kohtad teda unustad kõik praktilise :lol: hetkel tundub aint et papud all liialt laiad, kuigi kui tutikad rehvid peal hoida ei tohiks muret olla... 8)

unistan 156st

jah näete mees ise näinud ja katsunud..tunnistan ausalt siin et vaja klappe reguleerida ,turbo saab õhku kuskilt ja katalüsaator on vaja vahetada..aga mul aeg kinni juba 11ndal juunil nii et kui need asjad seljast ära saan on asi tipp toppp...

unistan 156st

põhimõte on ka selles et krdi ei taha seda alfat niisama ka kellegile müüa kes taga ainult kiirendab ja siis lõpuks kas rondiks sõidab või mootori kokku laseb ja mis iganes.muud.tahaks nagu sellise alfa friigi kätte anda ma usun et paljud teist sooviks sellist junni endale õue peale aga jah see selleks..tglt tahtsin öelda et see hindmis mul seal on dee 90 tuhhi noooo ok onju teeme nii et olen nõus vahetama ka 80 tuhhise auto vastu aga tahaks 156 te :oops: ja niisama kohe vahetakski ära midagi ei tahakski nüüd teil tekkis küsimus et ta vajab mul nokitsemist no teema selles et ma teeks selle ka ära lasen ta trks ära nokitseda ja ajame äri mehed :P :oops: :oops:

panin südamest siia ühe mõnusa jutukese enne magama minekut!!!!!hje hje hje ööd!!!!

unistan 156st

emm... ajab juba kripeldama...

Laiad pastlad all ütled... kas velje offset on auto jaoks ikka sobiv? Kui pole, siis vbolla varsti tuleb laagreid vahetada :D

Mul ka natuke nokitsemist jagub... kuskilt õõts kääksub, tahaks veljed poleerida, üht lõdvikut tahaks vahetada... õlikork on pisut servadest kannatada saanud, ehk siis vahetaks välja... ja siis üks mõlk...

kurjam... ma vist tahan ikka ise ära nokitseda :P

Muidu GTV'dele olen pilku peale viskand küll :)

Mis aasta ta sul on?

unistan 156st

urrr ...mulle meeldib...kle ma ei tea jah nende laagrite kohta käisin just veermiku kontrollis 3 nädalat tagasi siis öeldi et kõik on tipp topp et jah tagumised rattad tuleks ära vahetada kuna liiga laiad ja seetõttu sööb tagumist sisemist ratast,ning sellpärast tuleb autosse ka see mürin..mida ma alguses arvasin et teeb laager ..tglt laagrid on okidoki

aaa jah 1997 aasta

unistan 156st

Mul kah oleks pakkuda 156 :) Ja GTV-ga vuraks ringi küll..laseks nagu orav rattas :D Aga pisivigu hetkel mu autol liiga palju..ei hakkaks omadele pakkuma natu vigast pilli :) Teen parem korda ise ja naudin eestimaa teid edasi oma 156-ga kuniks tekib vaba kapital midagi rariteetsemat soetada :P

unistan 156st

sõber pani omal oopelile pisut liiga laiad alla... st pole midaig väääga ullult laia, lihtsalt pisut laiemad, kui ette nähtud... ütles, et keerab iga paari nädala takka laagreid rohkem pingule.

Loetle siis oma GTV detaile kah... Värv, aasta, mudel, mootor, lisad.. nagu auto24's tehakse :) Pilte võiksid riputada...

Bello competition'le vbolla ei saagi tulla, kuna pean lõpetamisega tegelema... eks paistab... tulen vbolla värava tagant vahtima :P