Et siis kaks jooksu originaal velgi Fiat Coupe'de alt. 15'' jooksu hinnaks 1500.- , 16'' jooksu hinnaks 2000.-
5076100
Ragnar
M: 16'' ja 15'' 4x98 valuveljed
#2pilti
kahjuks ei oma teadmust millised originaalveljed Coupe all on...
p.s. kas ikka fiati logo on sUUrelt näha

p.s. kas ikka fiati logo on sUUrelt näha

Tegelikult ma olen normaalne....
#3Sellised 4 kodaraga nad koik on. www.google.com - fiat coupe => Images
#4tegelikult originaal veljed on erinevatel mudelitel erinevad. orig valusid on 5 erinevat tüüpi olenevalt mudelist. aga pilt:
kahjuks pildi peal ei tundu nad ikka päris sellised nagu nad on.
kahjuks pildi peal ei tundu nad ikka päris sellised nagu nad on.
Brera 3.6 Q4
#7noh keegi võiks ju lõpuks ära osta. ma müün neid velgi juba terve aasta 

Brera 3.6 Q4
#8...tühja neist velgedest, räägi parem oma coupe'st 
kas turbo pole aint 20v? või mis versioon sul on?
...väga raju auto, kui poleks nii alfahaige siis soetaks
omale esimesel võimalusel
jne blaablaablaa 
...ühesõnaga veljed lähevad kaubaks ainult koos autoga,
sest ega nad ausaltöelda kuhugi mujale alla hästi ei istu
minuarust...

omale esimesel võimalusel

minuarust...
#9alfanatico wrote:...tühja neist velgedest, räägi parem oma coupe'st
omale esimesel võimaluseljne blaablaablaa
minuarust...
ei ole aint 20v mootor turboga. coupedel on järgevad mootorid. 1.8 16v 96kw, 2.0 16v 102kw, 2.0 20v 107kw ja 113kw, 2.0 16v turbo 140kw ( sama mootor mis legendaarsel delta integralel ) ja lõpuks ka 2.0 20v turbo 162kw. aga kui auto kohta lugeda tahad siis nii streetrace kui ka turboclub'is on juttu, aga kokkuvõtlikult siin ... http://priidu.pri.ee/fiat/viewtopic.php?t=37
Brera 3.6 Q4
#10...krdi yummie on küll su kupee
üldse korralik kupee kommjuuniti seal moovis
kas see kollane on see mis tallinnas ringi liigub?
...väga kuul on coupe, ega sellist teist fiati niipea oodata pole, firma on tugevalt strateegiat muutnud, eriti mis puudutab mootoreid...
...see tegelt ka mu naise lemmikauto, avaldab teine koguaeg survet, et tuleb üks alfa maha müüa ja kupee tuua koju, a ma ei anna järele
...azev velg on ka tuttav, oma gtvl ka need all, (http://www.zone.ee/sportwagon156/P1040728.JPG) aga kruvin ära tõenäoliselt, taastan väheke originaalsemaa koosluse... siis saan ka veljemüügi topikuga siin aastaaegaa rippuda

...väga kuul on coupe, ega sellist teist fiati niipea oodata pole, firma on tugevalt strateegiat muutnud, eriti mis puudutab mootoreid...
...see tegelt ka mu naise lemmikauto, avaldab teine koguaeg survet, et tuleb üks alfa maha müüa ja kupee tuua koju, a ma ei anna järele

...azev velg on ka tuttav, oma gtvl ka need all, (http://www.zone.ee/sportwagon156/P1040728.JPG) aga kruvin ära tõenäoliselt, taastan väheke originaalsemaa koosluse... siis saan ka veljemüügi topikuga siin aastaaegaa rippuda

#11siis saan ka veljemüügi topikuga siin aastaaegaa rippuda

ja et puhta OT ei oleks, siis pean kahetsusega tõdema, et siin väljapakutud veljed sobivad imehästi küll fiati kupeele (ja suure tõenäosusega ka AR-i vilka siluetiga sõidukitele

Tegelikult ma olen normaalne....
#12juhtus nii, et 15'' veljed lähevad ühele bravale alla ja 16'' lähevad ühele coupele alla. btw tallinnas on kindlalt 3 kollast coupe't võibolla ehk isegi 4.
Brera 3.6 Q4
#13alfanatico wrote:...azev velg on ka tuttav, oma gtvl ka need all, (http://www.zone.ee/sportwagon156/P1040728.JPG) aga kruvin ära tõenäoliselt, taastan väheke originaalsemaa koosluse... siis saan ka veljemüügi topikuga siin aastaaegaa rippuda