AUTOMOBILE BELLO V

E.T. wrote:tuled siis jala v obesega?

Kui minu käest küsid, siis noh, ikka alfaga...aga ei võistleks. Las seisab puu all.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

AUTOMOBILE BELLO V

Osaleda ei tahaks, aga kohale võib vast ikka tulla :) ..mu bello näeb suht räsitud välja hetkel, iluvigade parandamine maksaks kiiruga liiga ulme hinna hetkel :oops: tuleks ilastaks teiste iludusi :D

Küsimus tekkis, et kui ma ööseks ei jää, kuidas siis selle maksmisega on?

AUTOMOBILE BELLO V

vedruseib suutis ise oma kallikest karistada kaasreisija poolse mõlgiga ükse ja karbi serval nädal pärast kogu autu üle võõpamist:( ja seal mõlgimehed ei aita... läheb pärast lõpueksamit uuele ringile värvikotta :(

Jah... huvitaks tõenäoliselt ka see variant, kui ööseks ei jää... et kuda maksmisega on?

AUTOMOBILE BELLO V

Täna õhtuks on asjakohaselt registreerunud neli alfisti kaaslastega. Lisaks on veel telefoni- ja meiliteel teatanud osalemisest ligi kolm.

Seda võistluse asja ei maksa ka üle tähtsustada, et ohh ja ahh mu Alfal on kriimud silmad. Ühel õigel Alfal võib vabalt ka mõni mõlgike olla - leian. Ja lisaks reeglina alfistid mõistavad üksteist...

Soovitan osalemisotsuse ära teha ja seda ülekandega ning meiliga endiselt kinnitada. Hiljemalt tulevaks kolmapäevaks. Samas ei jäeta loomulikult hilisemaid otsustajaid aia taha vaatama. Küsimuste korral võib ka otse jaantiidemann@hot.ee pöörduda.

Kes soovib ööst ja hommikusöögist loobuda, võiks arvestada 100 krooni võrra väiksema summaga.

J

AUTOMOBILE BELLO V

Sry, teen kah ülekande ära, aga kohale jõudmine hetkel küsimärk.

St 14-15 on töökohas nn koolitus väljasõiduga :D ja kui masin on keretöödelt tagasi siis ikka kohal... Isegi kui pean tulema tööautoga või rattaga- siis osalen vabaklassis :D ?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

AUTOMOBILE BELLO V

Tahaks seda "osalise" maksmise värki kommenteerida, et väga raske on letti lükata 10 erinevat hinda.. sellele, kes ei ööbi, sellele, kes ei söö liha, sellele kes ei söö kala.... sellele, kellel ei meeldi telgis magada ja ei söö kala ega liha... ja kellele tegelt alfad ka ei meeldi :D :D .....

See arvamus on siis minupoolne ja korraldajatel pole sellel mingit pistmist 8)