Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#1
aga mitte pidurdamise ajal. Mis see võiks olla? Eile käisin faktos, vahetati rattalaager, kontrolliti esisild, aga midagi ei leitud, ah jaa, õõtshoova pukse lähen ka järgmine kuu vahetama. Aga lootsin et see vilin kaob ära rattalaagri vahetamisega. Tegu siis AR 156-ga, selespeed 2004. Ja kuhu saaks kiirelt kontrolli, kes avastaks probleemi. Kusjuures vilistama hakkab siis kui sõidetud mingi 3 km, kohe ei hakka.

Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#3
No seal faktos just mehed väga loovad ei ole nende vilinate ja kolinate leidmises, vahetavad mingi jupi ja kui ära ei kao, siis öeldakse et pole võimalik parandada või siis süüdistatakse mingit juppi mille vahetus on nii kallis, et sellele isegi ei mõtle. Üldiselt soovitan Tallinnas, Pirni tänaval asuvas TRK-s ära käia, mina sain näiteks tänu neile mootoris olevast tiksust lahti, milles fakto mind aidata ei suutnud.

Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#5
väga imelik nähtus-selleks on mehaanikud olemas... ja kui faktos seda sul kindlaks ei tehtud siis neid seal ilmselt pole... tõenäoliselt jahm pirnitänavas saad abi... smas peab ise kuulma seda vilinat... vilinaid on igasuguseid... bemmil olen kuulnud vilisemas õõtsa pukse... vw passatil aga lamerihama mis konditsioneeri ringi ajab... ja nigu kondi järele ühendasid siis vilises... jne... küll genekaid küll muud... seega otsi mehaanikud ja ära alfas pettu-viga ei ole autos 8)

Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#6
E.T. kirjutas:mis sul tiksus seal siis?
Nagu välja tuli olid geneka laagrid läbi, aga faktos seisi auto üks kuu aega, siis näppisid seal seda mootorit, võtsid diagnoosimise eest 3k ja ütlesid, et viga on õlipumba ja vända vahelises ketis. Selle vahetamise eest tahtsid muidugi mingi 20k saada peaaegu nii, et sellest ma loobusin.

Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#8
vedruseib kirjutas:Tjah... Faktos oskavad küll raha küsida, siiski autoremont pole nende eriala :) St nad ei taha või ei viitsi... pealegi, miks peaks remontima, kui saab ka niisama raha küsida :D
Uskumatu, et neil veel kliente on :(


Loodetavasti pannakse Eestis ka kunagi vähemalt üks

korralik Alfa esindus püsti nagu näiteks põhjanaabritel

Soomes. Praegune olukord on lihtsalt masendav. Soomes

lehvivad kõrvuti Alfa ja Porsche lipud - meil asetsesid

kõrvuti siis Alfa ja Nissani logod :D

Appi! Midagi kilseb-viliseb kui aeglaselt sõita

#9
Thjah..täitsa masendav on olukord esinduste koha pealt Eestis :(

Käisin nädala sees vanas Alfa esinduses Auseris :lol: Kaitset oli vaja..nu see müüja seal oli ikka küll hullem kui algklassi laps või mingi aine all. Nii pika mõtlemisega venda pole ennem kohanud. Kaitsme ostmine võttis aega umbkaudu 6minutit :lol: Ärge küsige, mis ta tegi vahepeal :lol:



Uut Alfat peab hooldamas käima Faktos või võib teha seda ka mujal, ilma et garantii kehtetuks muutuks?
cron