Varuosapoed Tallinnas ja Tartus

HDC ja mõlgimehe kodukad on ka kahtlaselt sarnase sõnastusega sisuga...

Üldiselt raha nad oskavad küsida, seda on näha, kui mingi pisimagi vea eest juba 900.- Selle eest saab peaaegu juba detaili üle värvida. Natuke suurem mõlk, siis küll ei tasu jännata vist. Muidugi ülevärvimine võib näha jääda.

ei hakka kah uut teemat looma :roll:

Aga oskab ehk keegi öelda, kas keegi kuskil meie vabariigis juhtub ehk müüma Golden Lodge küünlaid :?

teema ajendatud sellest, et küünlavahetus sai lõpuks lootusetusest ette võetud laiatarbekaubaga ning uued, läikivad ja ilusad densod töötavad käivitamisel ning madalatel pööretel oluliselt kehvemini, kui kulunud ja õhtal GL-id... (tõenäoliselt siis seetõttu, et küünla ehitus on sutsu teine :roll: )
Tegelikult ma olen normaalne....

NGK alternatiiv on võibolla parem küll... :roll:

KUID 8V TS mootoritele ei ole neid kohe mitte võimalik külge kruvida ilma küünlajuhtmeid vahetamata-> nimelt on neil ülimalt üleliigne mummu peal (ja see ei ole ära keeratav) :( juhtmete vahetamine saab kah olema tore tegevus, kuna originaalis kasutatavaid 5k oomise takistusega juhtmeid ei ole veel suure pesaga leidnud

P.S. Kui keegi tahab, siis võin niigi madalast poehinnast veidi odavamat oma 8tk BCP6ES-e ära anda :lol: Kui ei taha siis jäävad ootama uusi juhtmeid (kui vanad kunagi peaksid kustuma :wink: )

P.P.S. GL 25 HL-D muuseas ei oma klassikalist "elektroodi" vaid nelja külgklemmi-> tulemuseks siis 4x rohkem sparki, kui NGK ja Denso alternatiividel
Tegelikult ma olen normaalne....

sai taga aetud neid küünlaid ise ka, kuna boxeril olid need ainsad mis end õigustasid-ei taha miskit sitta öelda aga NGK alternatiiv lahendus minu boxeril andis peale 6000km läbimist otsad, said vanad lodged peale ja käis nagu kella värk jälle... :roll: ka rootsis ja soomes kasutab alfa esindus lodge küünlaid, kuid vend kuulis tartu autoringist, et pidi neid ka kuskil tallinnas vedelema, ainult et kataloogi pole... :roll: samas-kui häda käes ja rootsi ise ei lähe siis ehk saan aidata...