VANARAUDA LÕUNAPOOLT

...käisin, olin, nägin, tegin pilt ja heameelega näitan neid pilte ka teistele, aga hetkel nii kiired ajad, et kohe ei jõua üles sättida, siit üks väike "teaser" ja esimesel võimalusel juttu ja pilti, alfat ja muud, vanakool ma ütlen raeh ruulib 8)

suunish!

Image

VANARAUDA LÕUNAPOOLT

...etsiis olin cannesis nädala ja külastatsin sealkandis ühte väikest kollektsiooni, mõned pildid ka, kuigi pime oli tuba üsna, aga midagi paistab... päris kõike ei viitsind klõpsida, aga siukseid huvitavamaid siis 8)

kõigepealt siis põhiline: tüüp 6C, Zagato, v heas korras...
Image
Image

Mase 6CM
Image
Image

üliraju Bugatti, taustal killuke Peugeot'i
Image

killuke fritsude klassikat ka vääris klõpsu :wink: ...mersu taga paistab väga spets alpine, kui mikihiir oleks olemas, siis sõidaks ta sellega renooga ringrada forshuur :)
Image
Image

kaunis lancia udusel pildil
Image

...paar alpinet veel, sinine A110 on tõeline komm, uus armastus, peaaegu sama kift nagu alfa :lol: ...
Image
Image

...kaheliitrine abarth 595
Image

Bertone ma armastan sind :oops: :lol: ...lamborghini miura, kuidas saab üks auto nii raju olla, uskumatu aparaat, vöökõrgune rakett, õehh 8)
Image
Image
Image
Image

veel väheke käbedaamat kraami- Lucchini, mida viskab edasi alfa 3 liitine mootor paidevei... taustal alpine V6
Image

ja siis ka fragmente ferraridest, 250GT California, Daytona, 512...
Image
Image
Image

mõned vormeild olid ka ette näidata, Ford, Dino ja shumi enda 96 aasta ferra... gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Image

...igasugu kraami oli veel, vanemat rollsi, hispano suizat, bugattit jne, nais värk

...tänavatatel liikus alfasid vähem kui porschesid võin öelda :) ...ei viitsind neid pildistada, 147 oli näha 159SW jäi silma mitu korda, üks ilus 75, mõned 80 spiderid, millest ühe püüdsin ka pildile, läks juhuslikult mööda kui mul polnud õlleklaasi käes ja fotokas oli kaasas juhuslikult :)

...räägime uuesti pereautodest, isa ja laps istuvad ees ja ema istub taga, kus eriti istet nagu pole :) ...aga vahemere fiiling ja spider, kes neid suudaks lahutada...
Image

...nojasiis põhiline, ükspäev peatus täpselt minu eest GT1300, mõtlesin juba, et reis on raisku läind ja midagi tõeliselt liigutavat ei näe :lol: ...aga siis, wow

...rääkisime omanikuga ka natuke juttu mille võiks kokku võtta lühidalt, et alfadega võib sõita küll :lol: ...kui mitte öelda, et hullult raju on:lol: ...ma ei tea kas see on vahemere valgus, õhk, või midagi muud, aga see gt oli seal täielik pärl, täiesti omas konditsioonis, auuuuuuuuu ...jne
Image
Image
Image

...siuke värk