Re: O:156 Esistange

:hi:

Kui Sul on auto faceliftitud, siis on Sul ka vaja 2003 + stanget (vana ninaga masinate stanget Sa sinna istuma ei saa)

kui ma nüüd väga ei eksi, siis kõige lihtsam variant on alvedi.ee ca 200.- ja krunditud stange on olemas (terve stangega FL-e varuosadeks meil vist ei ole ühtegi)
Tegelikult ma olen normaalne....

vaheliistud, kinnitused jne...

kui Sul on pre FL masin, siis sinna ette sellises mahus uue nina ehitamist võid alustada vabalt oma vanast pamprist :shifty: (tuleb oluliselt kergem ja valutum)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:vaheliistud, kinnitused jne...

kui Sul on pre FL masin, siis sinna ette sellises mahus uue nina ehitamist võid alustada vabalt oma vanast pamprist :shifty: (tuleb oluliselt kergem ja valutum)
Ähäh. Ma tahtsingi küsida, mis tal siis viga/kui katki ta on.
Täitsa taastatav on, kui tahta ja viitsida. Tüütu, aga tehtav.

EDIT:
Eniveis. Pre FL stange on min 53 rubla. +õhuvõre (40 rubla) + grill+ udutule raamid + udutuled.
Post FL stange (samamoodi ilma ülaltooduta): 233 rutsi.

Ma harjutaks parem ise kätt.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

zakalwe wrote:
ts wrote:vaheliistud, kinnitused jne...

Ähäh. Ma tahtsingi küsida, mis tal siis viga/kui katki ta on.
Täitsa taastatav on, kui tahta ja viitsida. Tüütu, aga tehtav.

EDIT:
Eniveis. Pre FL stange on min 53 rubla. +õhuvõre (40 rubla) + grill+ udutule raamid + udutuled.
Post FL stange (samamoodi ilma ülaltooduta): 233 rutsi.

Ma harjutaks parem ise kätt.
Ei pre FL stange tuleb kätte 32.- ja see on kruntimatta aga võid ka minu käest 50 ga osta ;)