Olen värske Alfa Romeo omanik. Naine veel pealegi. Selle margiga mul varem kokkupuuteid pole olnud. Sain vaevalt kaks nädalat sõita, kui küigukast kokku kukkus. Käigukast sai nüüd vahetatud. Koos aku vahetamisega kadus aga raadio ja nõuab mingit koodi. Kust ma peaks selle koodi leidma. Auto instruktsioonist ma seda ei leidnud.Samuti raamatu vahelt mitte. Olin veel nii rumal, et otsustasin katsetada cd. See jäi ka kinni.
Andke mulle andeks, kui siin ennast arusaadavalt väljendada ei oska.
Samas soovin veel teada, kes Raplamaal või Tallinnas oleks nõus mulle seda autot lähemalt tutvustama.
Re: Alfa Romeo 156, 2,o
#2Kahe nädalaga kokku kukkuda suutev käigukast peaks endast juba selle ajaga märku andma..
Kas tegemist on originaalmakiga ? Osad audioga tegelevad ettevõtted on suutelised neid koode täitsa välja ajama mõne raha eest.
Ootame pildimaterjali ja edu uue pereliikmega.

Kas tegemist on originaalmakiga ? Osad audioga tegelevad ettevõtted on suutelised neid koode täitsa välja ajama mõne raha eest.
Ootame pildimaterjali ja edu uue pereliikmega.

Alfas are for nice people...
maki kood (kui tegu on enne FL originaalmakiga) on tuvastatav

Tegelikult peaks olema maki kood auto dokumentidega kaasas (kuid tavaliselt korjatakse see mingil põhjusel ära ja visatakse minema...)
Selle teadasaamine võtab küll veidi aega kuid ei midagi hullu

Käigukasti kokkukukkumine kahe nädalaga on täielikult ebanormaalne

Tallinnas või Raplamaal tähendaks seda, et tõenäoliselt kuskil vahepeal

Tegelikult on mul selline probleem, et ma sõidan pea igapäevaselt Tallinna- Rapla vahet, seega võiks mingil hetkel "kuskilt" läbi hüpata ja natuke Alfajuttu rääkida küll

Tegelikult ma olen normaalne....
#4Tänan. sain selle raadio siiski tööle. Loodan , et suuremaid muresid enam niipea ei tule. Siiski, näitab, et mingi tuli on läbi. Minu jaoks põlevad küll kõik tuled.
#5Äkki on keegi numbritule või mõne muu pirni lediga asendanud, see võib ka tule indikaatori põlema lüüa.
#6Veel küsimus kütuse kohta. Mida oleks mõistlik sellisele masinale sisse valada? kas 95 või 98-at
#8Ja kui juba valamiseks läks siis olgu täissünteetiline õli 

Alfas are for nice people...
#9või parktule pirnalfahoolik wrote:Äkki on keegi numbritule või mõne muu pirni lediga asendanud, see võib ka tule indikaatori põlema lüüa.
#10Ükskõik milline pirn, mis EI ole lähi /kaugtuli (faking loogika, eks)spark wrote:või parktule pirnalfahoolik wrote:Äkki on keegi numbritule või mõne muu pirni lediga asendanud, see võib ka tule indikaatori põlema lüüa.
Panustaks numbritulele, seal võib ühe läbiminek (või mädanenud juhtmeots) vabalt märkamatuks jääda, kui spetsiaalselt ei vaata.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)