Re: Suvaline pläma 2014

teager wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Ehk keegi on kokku puutunud ka nati teist marki masinatega, ehk Lancia Kappaga?
Oskab keegi midagi selle kohta rääkida, mis on head, mis on vead? Roostekindlus, töökindlus, millise mootoriga isendid paremad on jne.
Selline masin siis: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1640232
Alfistiman oskab kindlasti sellest autost rääkida :mrgreen:

Terv, teager
Sai suheldud Temaga selle masina osas. :) Googeldades sain teada, et kütusekulu on selle mootoriga masinal nati, nati suur ning midagi jääb ikka välimuses ja sisustuses Alfale alla. :roll:
Ehk on keegi sellist masinat vaatamas käinud ja oskab midagi rääkida? http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1482540
VIN koodi järgi sain teada, et masin on pärit Leedust, mis ei ärata just väga palju kindlust selle masina vastu, kuna Leedu kohta käib igasugu legende ju. :think:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:hi:

soovitaks Sul võtta Janoga ühendust-> ehk saad Temalt mingi asisema pakkumise :roll:

Kappa on tegelikult hea auto- isegi väga hea auto... aga üldomaduste poolelt on see suhteliselt vastupidine Alfadele (sportlikkusest on asi üpris kaugel, samas mugavusest samapalju ees :roll: ).
Tegelikult ma olen normaalne....

Millised veljed panna 164 alla ? Neid saan lubada.
Attachments
b91fd2u-960.jpg
b91fd2u-960.jpg (30.23 KiB) Viewed 5435 times
Alfa-Romeo-164.jpg
Alfa-Romeo-164.jpg (25.71 KiB) Viewed 5435 times
PICT0064.JPG
PICT0064.JPG (106.65 KiB) Viewed 5438 times

Selliseid veel pole, aga midagi sarnast leiaks.
Attachments
alfa-romeo-164-ls.jpg
alfa-romeo-164-ls.jpg (24.66 KiB) Viewed 5433 times
164qv-1.JPG
164qv-1.JPG (33.38 KiB) Viewed 5433 times
100_0742.jpg
100_0742.jpg (24.93 KiB) Viewed 5433 times

Kindlasti MITTE selespeede või telediale (eriti mitte teledial)

Kõige parem oleks 5-6 natuke massiivsema kodaraga veljed (multispoke on natuke perversne IMHO)
Klassikalised A-d borbetilt või azevilt nt

Sellest valikust saaks heaks kiita vaid originaalid (multispoke ei ole Pininfarina teema- mul ei meenu ühtki nende paarikümne aasta jooksul loodud masinat, mille all multispoke disaini tappev ei oleks)
'

Täiesti suvaline pläma, aga Slicer - kas sul on kell vale või sa postitadki kella viie paiku hommikul peamiselt :)? Et kohe ei saa magada, kui on foorumis käimata. Nagu Ivan Orava isa, kes jõulupühade ajal vähkres ja vähkres voodis, sest tööisu oli suur, aga kõik pidasid pühasid. Lõpuks vihastas ja läks pani kartuli maha. 6. jaanuariks olid kõik tööd tehtud ja sai hakata jälle jõule ootama..

:D Irw, ei tohiks küll olla nii vara üleval. Postitasin selle ikka peale 7 hommikul. Foorumil on kellaaeg vale.
Selle postituse tegin näiteks kell 10:31 .

:hi:

"Ülbe"- nõus... näeb küll ülbe välja. Aga IMHO 164 ei pea ülbe välja nägema (ega Šeff või kuul või midagi). 164 on 164. Iga katse sellest teha midagi enamat, kui joonestuslaualt tulnud autot rikub selle ära. Sama muuseas ka näiteks Rolls Royce või Jaguari, aston martini vms osas