93 aasta 164 (automaat) on meil siiski siin suht ainulaadne (164-dega pole üldse enam eriti laiata)
Ja 164 on juba kord selline auto, et kui see ikka inimesele istub, siis kisub vägisi selle poole tagasi (hoolimata natuke õõtsuvast vedrustusest, ebamäärast tuge pakkuvatest tugitoolidest, suht kõrgest isteasendist jne... ma ei ole kunagi sõitnud ühegi masinaga, millega ni mõnus kulgeda oleks)
Ja kui õige profiliga 17 tolli papud alla panna, siis saab ka kurvides väga hästi hakkama...
ja muuseas- kui panna sellele müüdavale masinale peale näiteks 166 pealt pärit torud, siis saab sealt peale restarti üpris kärmelt kätte juba 171kW...
Olles selle aparaadiga natuke sõitnud, julgen tõsiselt soovitada (kütust võtab tegelikult sellise massi ja võimsuse kohta suht tagasihoidlikult, liigub üpris nobedalt - kui uued runnerid saab, siis veel nobedamalt- Busso hääl on asi, mida ei ole võimalik kuskilt mujalt leida). Lühidalt mugav laisa inimese auto, mis vajadusel võtab ka hästi kurvi ning vajutamisel tõmbab korralikult istmesse

)
Huu keers, et auto on 20 aastat vana

omast kogemusest- 164 on kõige probleemivabam Alfa, millega olen kokku puutunud (ja ma olen üpris palju puutunud

) praeguseks loeb miskit

250 tuh

164-ga
Näiteks 164 silla kapremont maksab umbes veerandi sellest, millega peab arvestama uuema premium auto puhul. Esisilla puhul tähendab kapremont tervelt 60€ väljaminekut (pluss 20€ veovõlli otste katete eest), rattalaagri eest küsitakse tervelt 18€

ja minul on kaks korda kapremont tehtud (puhtalt selle pärast, et need tükid ei maksa mitte midagi võrreldes sillastendiga läksid mõlemad pooled vahetusse...

)
Ja muidugi elektroonika on sel masinal tase omaette

4 aju, 80 releed ja miski km jagu kaableid (ja elektrivigu tuleb suht harva ette)...
Lõpetuseks - IMHO on 164 viimane Alfa enne Alfiatide pealetungi (kuigi 155 ja GTV olid juurutusjärgus samuti enne 90-dat aastat, käisid neist siiski fiati käärid kahjuks üle- GTV-st vähem, 155-st rohkem... Alfadest on seal alles siiski suht minimaalselt...)
Tegelikult ma olen normaalne....