Uurin kuna endalgi 3,2, siis tean millega arvestada.

ragz wrote:Piloti tegi mulle pakkumise ca 7500e. See siis juba alega
ragz wrote:Piloti tegi mulle pakkumise ca 7500e. See siis juba alega
Jah tekib lagin mootorisse.ragz wrote:Täpsemalt ongi see, et ketid on veninud ja kolisevad. Pole mõtet ainult kette vahetada. Tallad + pingutid samuti. Ma küll ei näe mõtet nuka variaatoreid vahetada. Piotist muidugi soovitati seda teha. Nuka keerajate hind omaette on juba selline, et... njah. On kellegil rohkem kokkupuudet nende nuka variaatoritega? Pilotist sain aru, et need võiks teha igaks juhuks. Otsest mõtet nagu asjal vist pole. Praegu on mõte, et mootorit vahetama ei hakka, panen vaid uued originaalid ketid, tallad, pingutid. Nuka keerajaid ei hakka vahetama. Mis nende mitte töötamise sümptomid on ? Samad mis 156'l, et hakkavad lagisema kõvasti?
No siis kindlapeale minek on see originaal kett mis maksab 330 eur miskit.ts wrote:![]()
kui kumbi variaatoritest ei tööta ja ainult ühe ära vahetad, siis saab lahe olema- kui nad lagisevad, siis tähendab, et töötavad... seega pole mõtet puutuda.
to Crosswagon:
Chevy kettidest oli siin just juttu (et on olemas ja ei sobi).
Hea seegi, et odavamalt saad, see 7,5k on ikka tõeline Overkill.ragz wrote:Raamatu järgi on korralikult hooldatud. Aga see on alati kahe otsaga asi. Vahet polegi, selge on see, et vahetada vaja on. Crosswagon tänan lingi eest, sa vaatasid vist valesid tükke. Sealt lehelt ja eperist sain teised koodid. Jupid tulevad jah ca 1600€ sealt kätte.
See Camaro jutt on BS. Tellisin Camaro 3.6 V6 LLT 2010.a mudeli järgi keti komplekti ja see ei sobi. Alfal ülemised ketid tavalised ja Camarol hammasketid. Alfa alumine kett on ka laiem, seega ei sobi need tallad ja pingutid sinna, kuigi peaks üle vaatama. Kuna ketid erinevad ei sobi ka Camaro nuka variaatorid. Ei tasu pimesi igasuguseid foorumi jutte uskuda.
Same same but different eksole
Kui kellegil Camaro keti komplekti vaja on siis annan sama hinnaga mis sain, 540€ ära!
Insignial 2.8 mootorid ja signum+antara 3.2 vaevalt et miski neist sobib.furby wrote:Alfaga sama mootor peaks olema ka opel insignial 3,2 191kw.Äkki selle auto kaudu saab odavamate osadeni.
Return to “159/Brera/MiTo/Giulietta”