156SW FL tagumised liugurid

Mingi ilge jama on. Ma olen tellinud neid juba 2 komplekti, aga nad on ikka valed (liiga peenikesed). Läbikäidud tartu varuosapoed pakuvad ikka kõik sama sitta. Originaalis peaksid nad välja nägema sellised:

https://www.eparts.ee/catalog/#tab:3/pa ... 910002_127

Aga ma ei julge neid enne tellida, kui olen saanud vanadega võrrelda näpu vahel. Pärast on jälle valed.
Mõni varuosaspets siin teab, millise kuradi poe kaudu neid tellida saaks, et sobivuses kindel olla? Supp?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Re: 156SW FL tagumised liugurid

Nii ma käisingi. Ei saa selliseid. Neid peenemaid pulki saab ainult.
Selgub, et ei ole nii universaalsed. Kataloogi järgi/sobivustabelit uskudes peaks nad muidugi tõesti kõik minema, aga sittagi. Läbimõõdu erinevus on ligikaudu 1mm. Mito omad muidu oleks sama läbimõõduga (ühes poes neil seal üks vedeles mingis karbis), aga need on jälle pikemad. Pohhui, kui muidu kuskilt ei saa, võtangi mito omad ja lõikan lühemaks.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Re: 156SW FL tagumised liugurid

Krt, need on küll selline kuluartikkel, mis võiks uuena olla. Tolmukaitsed ja määre ja poldid kindlasti.
Hm...stikke lubas tagasi helistada, äkki ikka saab (ma viisin neile tootekoodid)

EDIT: MiTo omad on kohe 100m eemal poes olemas, katsetan. tulemused hiljem.

EDIT2: jah, mito omad sobivad (info FL 156 omanikele)
NK omad, varuosa kood on 8945029.
D7044C, mida kõik arschlochid pakuvad, ei sobi! See on 8.2mm läbimõõt, aga vaja on 10.

Võite aplodeerida.