GTV 6 , 1985 a, hind ?

Tere,

Olen foorumis uus ja Alfa Romeotest suurt midagi ei tea aga juba 4 aastat olen näinud ühte Alfa Romeo Gtv 6 seismas

Ühes hoovis ,nüüd olen otsustanud omanikule teha ostupakkumise.
Auto on 1980. nandest, arvatavasti 1984-1986 aasta ( vb) ,kaua seisnud ja kergelt kasvab liistude peal juba sammalt.
Üldiselt tundub korralik, roostet ostseselt ei näe, kere sirge ja seest ei hallita jne.

Mis on selliste autode väärtus ? Hind ? Võite anda ka muud nõu ja infot auto kohta.
Hakkan nüüd foorumit sirvima,vabandan,kui selliseid küsimusi on varem siin palju esitatud.

Re: GTV 6 , 1985 a, hind ?

Slicer wrote:Sõitva ja normaalses olekus auto hind võib olla seal 6000-12000 vahemikus. Täiesti tipp seisukorras võibolla isegi 20000 ligidal olla.
:hi:
Natuke rohkem infot oleks vaja- mine küsi omaniku käest eelnevalt järgi. GTV puhul on ülioluline aastaarv ja mootor.

10-20 tuh vahepeal maksavad originaalseisus masinad (sõltuvalt aastaarvust). 6 -10 tuh maksavad masinad mis on väga heas korras aga ei ole ideaalsed. 2-6 maksavad masinad, mis tahavad vähem või rohkem kõpitsemist.

Kui tegemist on autoga, mis on 4 aastat seisnud, siis on sel põhjus ja ma eeldaks, et veerevana ja täiskomplektsena võiks mootoririkkega V6 maksta maksimaalselt 1500€ kanti, kastirikkega vähem. Teise põlve Nord vastavalt umbes 800-1000 juurde, esimese põlve oma kuskile 1700 ringi (aga ainult täiskomplektsena). Kui autolt on detaile puudu, siis tuleks detailide hinnad sellest summast lahutada. Kui sisu on mädanenud, siis peab arvestama, et see masin ei maksa iialgi üle 5 tuhande, kuna sisu vahetusega muutub komplektsus, kui mootor on vahetatud, siis on lugu sama.

Ja lõpetuseks- kui masin on seisnud üle 6 aasta välistingimustes pead arvestama sellega, et sisuliselt pead auto laiali kiskuma ning täielikult renoveerima selleks, et müügihind kuhugi 5 tuh kanti saada (kui ise keretöid ei tee, siis läheks selleks umbes 3 tuh€ juppide ja tööna ning umbes nelja kuu jagu vaba aega). Mootoriremont ei ole midagi üle mõistuse kulukat (umbes 800-900€), veermik ja pidurid ning elekter on samuti lihtsalt tehtavad. Jõuülekandega aga võib tekkida probleem

Lühidalt kokku võttes-> kui annad rohkem infot, siis saad ka rohkem infot vastu :thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:
Slicer wrote:Sõitva ja normaalses olekus auto hind võib olla seal 6000-12000 vahemikus. Täiesti tipp seisukorras võibolla isegi 20000 ligidal olla.
:hi:
Natuke rohkem infot oleks vaja- mine küsi omaniku käest eelnevalt järgi. GTV puhul on ülioluline aastaarv ja mootor.

10-20 tuh vahepeal maksavad originaalseisus masinad (sõltuvalt aastaarvust). 6 -10 tuh maksavad masinad mis on väga heas korras aga ei ole ideaalsed. 2-6 maksavad masinad, mis tahavad vähem või rohkem kõpitsemist.

Kui tegemist on autoga, mis on 4 aastat seisnud, siis on sel põhjus ja ma eeldaks, et veerevana ja täiskomplektsena võiks mootoririkkega V6 maksta maksimaalselt 1500€ kanti, kastirikkega vähem. Teise põlve Nord vastavalt umbes 800-1000 juurde, esimese põlve oma kuskile 1700 ringi (aga ainult täiskomplektsena). Kui autolt on detaile puudu, siis tuleks detailide hinnad sellest summast lahutada. Kui sisu on mädanenud, siis peab arvestama, et see masin ei maksa iialgi üle 5 tuhande, kuna sisu vahetusega muutub komplektsus, kui mootor on vahetatud, siis on lugu sama.

Ja lõpetuseks- kui masin on seisnud üle 6 aasta välistingimustes pead arvestama sellega, et sisuliselt pead auto laiali kiskuma ning täielikult renoveerima selleks, et müügihind kuhugi 5 tuh kanti saada (kui ise keretöid ei tee, siis läheks selleks umbes 3 tuh€ juppide ja tööna ning umbes nelja kuu jagu vaba aega). Mootoriremont ei ole midagi üle mõistuse kulukat (umbes 800-900€), veermik ja pidurid ning elekter on samuti lihtsalt tehtavad. Jõuülekandega aga võib tekkida probleem

Lühidalt kokku võttes-> kui annad rohkem infot, siis saad ka rohkem infot vastu :thumbup:

Tänan info eest! Esmalt pean välja selgitama ,kas omanik on üldse auto müügist huvitatud. Olen tööalaselt temaga kokkupuutunud ja ei ole just kõige lihtsam inimene ,kellega suhelda .
Nüüd on mul vähemalt ettekujutus olemas auto väärtusest.
Autost veel niipalju ,et väliselt tundub olema täielikult komplektne, seest on samuti kõik korras. Hoitud on autot õues, katte all ja vahel on katte maas ja uksed lahti.
Kõige suurem küsimus on ,et miks see auto seisab ? Mul endal on üks aimdus olemas, see ei ole üldse seoses autoga ,vaid perekonna isiklikel põhjustel.
Auto seismine on aga auto surm, selge on see ,et tegemist selle autoga on.

kui kapotil on kühm peal, siis on tegu GTV-ga, kui mitte, siis Nordiga. Värvi ja kirjelduse järgi võiks panustada küll kolmanda põlve GTV6 peale.

Kui vahepeal tuulutatakse ja seisab katte all, siis panustaks sellele, et sõitev auto on "konserveeritud" ja hinnaklass on koheselt vähemalt poole kõrgem (ma arvan, et täiskomplektsena võiks see olla 3-4 tuh, kui värv ja kere korralikud on).

Asi selles, et auto mehhaaniliste osadega ei juhtu seismise ajal midagi väga hullu- enne uut liikumahakkamist tuleb lihtsalt kogu auto üle käia ja väsinud detailid ära vahetada. Kui ka mootor on konserveeritud, siis on selle masina tänavakõlbulikus saamine umbes kahe-kolme päeva ja mõnesaja raha küsimus (rehvid, vedelikud, filtrid, pidurid, puksid, klemmid jms nipetnäpet), kui mootor ei ole konserveeritud, siis läheb veidi rohkem.

Kui Eesti number küljes on, siis saad maanteeameti lehel päringu teha (saad aastaarvu teada)- tundub viimase otsa (85-86) GTV6 olevat (aga teise põlve omadel on piltidelt suht raske vahet teha)

pildilt vaadates pakuks puusalt max 2,3 tuh€, kui auto on komplektne ja ükski agregaat katki pole. Mugavalt tunneks end 1,5 pakkudes :mrgreen: siis oleks lootus projektiga 3,5 tuh kanti jääda :wave:

Tänan nõuannete eest ! Auto ei ole eesti registris.

Sain reg. nr järgi teada :

Alfa Romeo Alfaetta GTV6 2,5. Auto registreeritud 1986 a.

Viimane ülevaatus 1998 a :)

Ega muud ei olegi,pean leidma viisi ,kuidas omanikuga ühendust saada. Niisama uksele koputamine ja küsimine ei lähe läbi ;)

Tere,

No nii, homme lähen autot vaatama . Sain teada veel,et auto on
hoopis 1982 a ja 80 tuhat läbisôitnud . Auto on olnud 1985 aastast sama omaniku käes.
Seismajäämise pöhjus oli segane, ala perekond jne.

Oskab keegi soovitada veel,et kuhu kanti see hind vöiks jäädä?

Pakkumist võid ju alustada 1K ... seisab ju kasutult aianurgas.
Sõltuba ka sellest, kas omanik teab väärtusest midagi ja kui väärtuslikuks ta seda peab.

Muidugi kas paberid on korras, et sa saaksid lihtsalt oma nimele regada ... või on sellega ka mingisugune teema ...

Edit: Siin on Rootsis sama aja, sõitev auto (kuigi 2.0).
http://www.blocket.se/malmo/Alfa_Romeo_ ... ?ca=11&w=3

ehk kuskil 3500EUR-i
ja kui sa teda sõidukorda sättima hakkad ... on sul ilmselt odavam sealt Rootsist see osta :)
Seitsekümmend Viis

Huvitav. Täna just pakkus keegi sellist 1980 a. oma ja oli sama mudel. Uuris palju saaks Eestis kui tuua Soomest siia müüki. Uuris mis hinnaga ma ostaks. Kui küsisin konkreetselt kas soovib müüa siis pidi ainult hinda uurima. Pakkusin, et hind võib olla vastavalt seisukorrale 1400 kuni 4500 ni. Võibolla on sama sõiduk, aga pole ka teine välistatud. Hinnad algavad http://www.autoscout24.com/Details.aspx ... asrc=st|fs , http://www.autoscout24.com/Details.aspx ... asrc=st|fs , http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... res=EXPORT , http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... rchInFreet